Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Simon02

    tag

    Tegnap nekem is megérkezett a Jiayu G3-am. Sok időm még nem volt vele foglalkozni, majd a jövő héten. Így elsőre ami feltűnt: nagyon szép képe van, jól van összeszerelve, sztem még a kamerája is tűrhető, tényleg százalékosan lassan merül, WIFI-je sokkal messzebbről jelet fog, mint a Blademé vagy a netbookomé. GPS-t nem tudtam életre kelteni, sim kártya és net nélkül (AGPS-t pedig frissítettem), remélem azért nem lesz vele baj.
    Viszont van egy nagy problémám vele: ha jól látom, akkor a üveg és a képernyő közé szorul valami piszok... Ezen a képen jól látszik: [link] Szerencsére a szélén van, de azért elég zavaró! Szerintetek valahogy ki lehet azt onnan szedni? Én nem nagyon merném szétszedni, nem tudom van-e ilyenben segítő ember vagy szerviz?
    Ha ehhez hozzáveszem, hogy nem kaptam védőtokot és headset-et (bár tudom ezek mennyit érnek), és a doboz is meg van repedve, nálam innentől kezdve egyáltalán nem ajánlott a Mixeshop... Azért egy 215$-os telefonnál elvárnám, hogy ne legyen ilyen, és azt hiszem valamennyi kompenzációt illene fizetniük ezért :U

    [ Szerkesztve ]

    Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Simon02

Új hozzászólás Aktív témák