Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sajtjani

    tag

    válasz melkah #1210 üzenetére

    Sziasztok!
    A saját véleményemet mondánám, ami a hónapok alatt több száz kinai nyelvű oldal kuglifordításai alapján alakult ki. Nem biztos hogy jól is értemezem a dolgokat.
    A htc t328w szerintem nem klón, a HW nagyon is eredeti szagú. A HTC az utóbbi időben az eladási lista aljára csúszott - gyártósorait adja el - a HTC Wind nyugat-EU-ban nem annyira elterjedt - így sokkal kissebb költség jelen lenni kinai webshopokon keresztül. Amúgy szerintem a HTC klónok gyártásában vastagon benn van a HTC keze, talán ez az oka a visszaesésnek?
    A V9 azért "híresült" el mert 6575 platformon ez volt az első amelyik megkapta az összes szenzort, a jobb GSM modult, a jobb minőségű (540 x 960) LCD-t. Szerintem most is jó vétel.
    Az A750 meg mind ez egyben kissebb (480x800) kijelzővel, de jobb 531 ultra GPU-val, jóval olcsóbban, szerintem ez a jobb vétel.
    A Lenovo eu-s honlapján ugye nincs teló, de a kinain ott vannak. Nekik is olcsóbb csájnamobil oldalak hátán piacon lenni, mint milliós supportokat fenntartani a világban.
    Én így gondolom, engem tessék lábon lőni, ha butaságot mondtam :)) . Köszi!

    Szerk.:

    Actív dual. A kínaiak szokás szerint már hetekkel a gyártás előtt árulják a készülékeket, de még nyomát sem láttam két antennásnak..

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák