Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Soká

    senior tag

    válasz RVR400 #120674 üzenetére

    Hogy a Leagoo csak szitázós cég-e, én ezt nem tudom megmondani. De ha így van, akkor a termékeinek a klónjait fel lehet fedezni a piacon. Aki ebben benne van, az talán tudja is ezt.
    Én magam azt tippelném, hogy nem szitázós cég, hanem terveznek is, és azt legyártatják az erre szakosodott ipari cégekkel. Gyakorlatilag öszelegózzák a dolgokat, de abban az értelemben eredeti, hogy nincs pont ugyanilyen a piacon más névvel. A telenor meg megvesz kifutott típusokat, de hogy a Leagoo-tól vagy tényleg magától a gyártó cégtől, háát ezt nem tudom, de érdekelne... Ha abból indulok ki, hogy láttam már ilyen telenoros telefont, amiben belül benne volt a ZTE jelzés, akkor ott egyértelmű, hogy a ZTE-től származik a teló.

    A szerszámok piacát jobban ismerem kicsit, ott tényleg úgy működik a dolog, hogy hétfőn pirosban gyártják a fúrógépet x-nek, kedden narancsban y-nak.

    Minden esetre én azt látom, hogy ezek a kínai "gyártók" egy valamit megtanultak, egészen európai külsejű honlapokat gyártanak szép termékfotókkal. Tehát ez a leagoo 5 oldala is úgymond rendben van...

Új hozzászólás Aktív témák