Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Plasticbomb

    addikt

    válasz Plasticbomb #116801 üzenetére

    Ááááá neeem, neem, én ezt nem bíírom!!!!! Megőrjít, annyira lassúúúúúú.... És még KICSI is! :DDD

    Szép meg minden a nosztalgia, de pont azért váltottam már S2ről eMaxra, mert kifilézete az idegeimet a lassúsága... Még egy ráadáskört nem bírok ki. Vennem kell addig valamit 200-300 eurós kategóriában, amit max hétfőn keddem a kezembe is nyomnak. Hollandia a helyszín, és jövő hét vasárnap repülö egy hétre MOra, szóval addig be is kell lakni, be is kell állítani..

    Úgyhogy azt tudom, melyik négyesből szeretnék, de azt nem, hogy melyik lesz az az "olcsó" segéd, ami kisegít ebből az idegtépésből.

    Zenfone2 ZE551ML ebben a pirosban még tetszik is, csak az intel chip nem szimpatikus, valamint csak az egyik simen van 3g és 4g valamint nem láttam a otthoni LTE800 B20 támogatást sem a shop speckójában.

    Xiaomi Redmi Note 3at írtátok többször is, és árban egészen barátinak tűnik ebből a shopból, de elnézve a speckót, nekem nincs az az érzésem, hoyg ez esetleg. Ti mit gondoltok? (Van rá valamilyen csupasz android cm os? Akkor egy 32 GBs darabra be is neveznék talán.)

    Redmi Note3 és Note 3 Pro között a mi a lényegi különbség, ami meghatározza a készülékeket, elválasztja egymástól?

    [ Szerkesztve ]

    ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)

Új hozzászólás Aktív témák