Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Lecs@

    addikt

    válasz janaman01 #107767 üzenetére

    Neked válaszolva, de szándékosan ide irok, mert nagyobb a mozgás itt. Számomra érdekes jelenség. Hátha tud valaki vmi okosat.
    Szóval megvettem az Elephone P7000 - t. Gyári Rom . Jött egy OTA , felraktam. Rootoltam, picit belaktam. Majd toltam egy CWM backupot. Majd egy teljes Readback mentést mindenről. Tesztelgettem 2-3 Customot, de egyik sem fogott meg. Gondoltam visszatolom Flashtoollal az utolsó gyárit. Ehh lehet itt hibáztam, de Format all opcióval flasheltem. Imei ugrott egyből. Jiayu S3 - n ilyenkor *#4634# kóddal vissza tudtam írni az IMEIT. Ide nem találok még ilyen kódot. Tehát flash CWM restore a mentésem, vissza is jött az IMEI.

    Most jön a vicc... Bármit Flashelek, legyen custom, legyen gyári, ugrik az IMEI. Pár módszert kipróbáltam, nem jön vissza. ADB shell paranccsal nem találja az NVRAM.img filet az SD kártyán, pedig ott van. Ha cwm mentésen csak egy wipet csinálok, akkor is elmegy az IMEI. Egyetlen egy módon jön vissza az IMEI - m, ha CWM restoret csinálok. Fura, és idegesítő. Semmit nem tudok Flashelni, mert ugrik z IMEI. Mi lehet az ok, mi lehet a háttérben ? Tuti szeretnék még Flashelni a jövőben, de nem tudok ? :D

    Valami ötlet, amit esetleg meg tudnék próbálni ? Mert ez szerintem nem normális állapot így.

    [ Szerkesztve ]

    512 GB

Új hozzászólás Aktív témák