Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • palimre

    csendes tag

    Sziasztok, megtréfált a 3 hete vásárolt Lenovo A5000-es telefonom. Egy hete előfizettem a Telenornál mobil internetre, de nem akart rendesen működni. Hamar kiderült, hogy új típusú Micro SIM kártyával célszerű használni. Szerencsére ezt ingyen cserélték az eddigi előfizetésemre tekintettel.

    De aztán kiderült, hogy ezzel is csak kínlódik, 0.1-0.2 Mbit/s sebességeket ért el. Az egyik üzletükben nem is tudtak segíteni. Megpróbálkoztam egy másik helyen, és szerencsém volt. Az ügyintéző hölgy néhány perc próbálkozás után rákérdezett, hogy a Dual telefon melyik tartójában van a kártya. Nálam a kettesben volt. Kipróbálta, hogy mi lesz, ha az egyesbe tesszük. És szerencsém volt, azonnal váltott az addigi Edge kapcsolatról 3G-re. (Mondhatjátok, hogy gondolhattam volna, hogy a mikro SIM a mikor tartóba való, de a fene se tudta, hogy a két tartó egyáltalán különbözik)

    Arra vagyok kíváncsi, hogy ez minden Lenovo Dualnak a sajátossága? És más típusoknak is? Meg hogy honnan lehet ezt tudni? A specifikációknál nem találtam erre való utalást, és ha nincs olyan szerencsém, hogy egy hozzáértővel találkozzam, amikor segítséget kértem, akkor most lehet, hogy internet nélkül tölthetném a közelgő nyaralásomat egy jó drága mobil internet előfizetés ellenére. És szidnám a szolgáltatót, mikor pedig az vétlen.

Új hozzászólás Aktív témák