Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • robi1979

    aktív tag

    válasz janaman01 #104219 üzenetére

    Hogy a tegnapi önmagamat idézzem:

    "Mi csak annyit látunk amennyit az oldalon írna a kici kínaiak. Mondjuk az Elephone p3000s nek olyan promója van egyes oldalakon hogy csak na, szép, színes, csicsás, csilivili. Nem csoda ha sokan belefutunk ilyen készülékekbe amiről utólag kiderül hogy pl melegszik stb."

    Bár csak ne tudnám hogy mi alapján hozza meg az "átlag" fogyasztó a döntést. És akkor még nem beszéltünk a multi cégek gyerekek vs. felnőttek manipulálásáról amit én csak úgy hívok hogy "zaklatási faktor". Szerintetek miért trendi a mekiben tartani névnapot meg szülinapot és miért trendi egyáltalán "étteremnek" hívni? Mert van bohóc, ajándék, apámf@sz@ meg csilivilin promózzák. És a gyermek addig b@szogatja a szülőt amíg elviszi/megveszi stb. Tény, az Elephonnak jó a promója, a Redmi2-nek meg nem. Az elephone csilivili ujjlenyomat olvasóval rendelkezik - a mekiben is van bohóc meg játszóház. A Redmi2 pedig egy vashoz optimalizált MIUI-val. Lehet az Elephone-ba 5x akkora akku is szerintem, ha maga a rendszer üresen lenyeli az egész akkut keresztbe. Én akkor is a Redmi2 2/16gb-t fogom megvenni édesapámnak, szerintem még sok is neki. Viszont kategóriájában szerintem a legjobb. Kérdés, a két készülék közül vajon melyik lesz időtállóbb?!

    Na, most már csak magamnak kell néznek valamit 50-65.000ft körül.

    1. Xiaomiforsz@ron nincs meizu m1 note készleten, várok rá 3 hete. Szerintetek érdemes rá várnom?
    2. Van ebben a kategóriában m1 note hoz hasonló ár/érték arányú készülék?
    3. Honor 4x milyen? A tesztek alapján egész jónak tűnik...
    4. Lenovo k3 note?
    5. Lenovo s90?
    6. Xiaomi Mi3 megér annyival többet hogy átlépjem a képzeletbeli összeghatáromat?

    Nincsenek extra igényeim, játszani nem játszok - még -, de szeretnék egy korszerű, megbízható készüléket ha lehet dual bandos wifivel, 4g-vel, és OTG-vel és jó akkuval 5-5,5"ig.

Új hozzászólás Aktív témák