Hirdetés
- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
-
pingwin011
aktív tag
válasz Jano_023 #24512 üzenetére
Igen, ez is kb phonedeck szintű csak, sajnos nekem nem erre van szükségem! Nem olyan kell, amivel meg tudom nézni auz smeket, vagy esetleg tudok is írni, hanem olyan, amivel teljesen tudom irányítani a telefont. Mondjuk látom gépen a telefon képét, és azt csinálja a telefon, amit én a gépen csináltatok vele. Ha gépen rákattintok a viber iconra, akkor telón is menjen a viber. Hogy tudjak gépről is viberezni. Sajnos eddig csak olyan programokat találtam, amivel max smst tudok írni gépen keresztül, de ez nekem nem elég. Elképzelhető, hogy nincs olyan program, ami nekem persze... Azért köszönöm!
-
ko9
addikt
válasz Jano_023 #24715 üzenetére
Nem tudom mennyire ismered az iPod/iPhone rendszereket, lényege az, hogy WiFin keresztül iTunes-al szinkronizálhatod a zenéid, amik a telefonon vannak/rá akarsz rakni.
Miest megláttam egyből megvettem, sztem must have--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
ko9
addikt
válasz Jano_023 #24722 üzenetére
Nem online webhelyre, hanem a számítógépeden lévő iTunes-sal szinkronizál. Itt nézz szét.
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
Aktív témák
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest