Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gubrush

    csendes tag

    válasz polgi803 #18220 üzenetére

    Szia polgi803!

    Mint általános felhasználó, nagyon szívesen segítek információkkal a kártyával kapcsolatban, de előre szeretném jelezni, hogy távol állok az Extrém Gamer címtől. :)

    OC nálam kimerül az ASUS alaplapon lévő TPU bekapcsolásában, benchmark (pl. Unigine féle Valley Benchmark 1.0) és diagnosztikai programok áttanulmányozásában (pl. AIDA64 Extreme Edition).

    Benchmarkok pontszámai is maximum pillanatnyi örömöt tudnak okozni számomra, de egyébként teljesen hidegen hagy.

    FPS-ek száma engem maximum annyiban érdekel, hogy maximum részletesség és 1920x1200 felbontás mellett kompromisszumok nélkül is játszható legyen minden korábbi és mai játék, ami érdekel.

    Egy olyan konfigurációt akartam összeállítani, amely több évig megbízhatóan teljesít, garancia minimum 3 év legyen és beleférjen az elképzelt pénzösszegbe.

    A kártya egyéni véleményem szerint (kevés összehasonlítási alappal) csendes, ára a többi gyártóéhoz képest alacsonyabb, de ugye ezt már írtam.

    Amennyiben lenne bármilyen felvetés bárki részéről, (és viszonylag könnyen tesztelhető), a Gigabyte 7950-es kártyával kapcsolatban korábban tapasztalt / gondolt zavaró dolgoknak szívesen utána járok, megerősítek vagy éppen megcáfolok.

    Eddig teljesen pozitív a véleményem a videokártyáról, illetve a konfigurációm többi, újonnan vásárolt részegységeivel kapcsolatban.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák