Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Plasticbomb

    addikt

    válasz Z10N #4511 üzenetére

    Próbáltam már kérni a készítőtöl egy angol nyelvű verziót, de még semmi reakció nem jött vissza. Szerencsére google fordítóval meg a lefordítózott readmevel ki lehet valamenyire tapasztalni mi micsoda, de van amit még mindig nem értek, mert a afordító nem fordítja le, vagy nem ismeri fel a jelet.

    Abból a szempontból univerzális, hogy sok lap ismeri, de mi az igazság azzal kapcsolatban, hogy intel procihoz van beállítva, nem tudom. Jó lenne valami alkalmazás, ami tudja babrálni, finomhangolni, ramokhoz egyáltalán nem értek. Laptopban nem lehetett szinte semmit állítani, és asztalim meg nagyon régen volt, meg most újra.

    Ez egy Asus Crossblade Ranger alaplap, szóval biztos, hogy lehet állítani, a kérdés hol, és hogy. Az NB freqencyt pl tudom hol, csak nem tudom, hogy kéne neki beadni. (Eszembe jutott valami, hsz megírása után le is csekkolom.) Szerintem feszt is lehet állítani, csak nem tudom, melyik megjelölés az igpé.

    Én Steamről nyomattam fel, nekem gond nélül megy. Win10 Pro 64bit. Ami nekem fagyasztotta az elején, az a WiFi kártya volt, annak is a drivere. (Asus PCE-AC68) Rákerestem végül, ki csinál még hasonló kártyát, egyedül a TP-Link, letöltöttem annak a driverét, hátha segít. Azóta atomstabil a gép. És tölt mint a huzat, fullos a WiFi jel, kipréseli az utolsó cseppet is abból a vacak modemból, ami a szolgáltatótól van.:

    ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)

Új hozzászólás Aktív témák