Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Plasticbomb

    addikt

    válasz Z10N #4508 üzenetére

    A K15TK-t a figura Kaverikhez kezdte el írni, szóval, elvileg, ajánlottabb ez mint a régi K10.

    Úgy gondolom van még ebben a rendszerben tartalék, sőt, látom is, egyesek mit tolnak rá tuningban, csak én még nem jöttem rá, hogy tudom elkapni a tökét. PL a memória XMP profil beállítás, ami elvileg alapesetben inkább intelhez optimalizált beállítást jelent, ha tudtam volna ezt akkor, mikor vettem, lehet alaposabban megnézegetem ezt is, mielőtt döntök, valamint halvány lila elképzelésem sincs, hogy az NB Clokcot hogy emelem. Szorzót írok be, vagy hogy 2000 mint 2000 MHz. AZ alaplap ahhoz az opcióhoz semmi tippet nem ír, és sehol nem találtam még meg ezt az infót. (Aki tudja, mondja! Crossblade Ranger)

    Anno, mikor eldöntöttem, ezt veszem, nem számítottam arra, hogy ez ennyire ütni fog. KB mindent fullHDban játszok, maximum medium körülire kell lebutítani a grafikát (Eddig kivéve Armored Warfare, ott valami még nagyon nem klappol a játékkal, bár lehet csak egy pici plusz fesz kéne az IGPnek, ha majd rájövök melyik opció állítja ezt, ez is megjavulhat, valamint a Wot felemás. FullHDban megy, de az egységes játék álltal beállított medium grafikán 35+ fpst hoz jellemzően, nekem az meg éppen kevés. picit utána állítok, és egyből megvan 40-45+, amit már élvezek. Érdekes, hogy a CPU 3 GHzről 4 GHzre belövése elég keveset hoz, ~3 fps, szóval fene tudja, hol is van a helyes beállítás. Majd egy Fury Xel kitesztelem...:P :D :)) ).

    Szal ez egy tetszik gép lett. :)

    ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)

Új hozzászólás Aktív témák