Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • V/

    Topikgazda

    válasz elistvan #61943 üzenetére

    Free shipping, de milyen móddal?
    Ennek a küldeménynek nyomkövetési azonosítónak az AliExpress vásárlásnál ez van beírva: S00000266102816, szóval ez a tied.
    Többször írtam már hogy ha valamilyen economy-s a szállítási mód akkor szállítás közben postát vált és az új posta, nálad az Emírség nem kapja meg az AliExpress vásárlási információkat, neked legalább a telefonszámod meg van nekik, van akinél még ez sem és csak a 799 Ft-os kezelési díjjal kapja meg.
    Mivel az IOSS igazolás nem a UA445503220AE küldemény azonosítóhoz készült, mert ez későbbi keletkezésű, hanem a S00000266102816 számhoz, ezért a Magyar Posta nem tud róla hogy ennél már fizetve van az áfa, ezért az áfás feldolgozási modul fut a programjukban.
    Ne rendelj csak AliExpress standard és AliExpress saver szállítással és akkor nem kell kezelési díjat és újból áfát fizetni.
    Egyébként ilyenkor azt kell csinálni hogy kifizeted amit kell a postának kérsz számlát, nyugtát és azután az AliExpresstől visszakéred azt az áfát amit ott fizettél, a leírás az Összefoglalóban, 8.1. Az AliExpress-től kérjük vissza az áfát, az adott szolgáltató kezelési díját nem lehet kérni.

    Szóval fizesd ki online, mert az sem szokott mindig működni és ekkor csak 399 Ft lesz a kezelési díj. Az áfát meg miután kézhez vetted az AliExpresstől kérd vissza.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák