- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- 1 mm-es kávákkal könnyű nagyot alkotni
-
Mobilarena
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gépötty
senior tag
Az Aliexpress sorban küld ötnapos értesítéseket. Első pillanatban értetlenkedtem, és csodálkoztam, mikor megláttam, hogy elindították a csomagom (what csomag, mikor nem is vettem semmit?), és a kicsi kínai megint visszautasította a rendelésem törlését. Aztán kiderült, hogy csak újraküldték mindkét levelet.
Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
bkiky01
senior tag
Hogyan tudok kitörölni egy terméket, aminél már rámentem a fizetésre, az adott kártyán nem volt akkora összeg, a terméknél pedig meggondoltam magam..??
státusza: Awaiting Payment
Köszi előre is! -
Firedaddy
tag
Ha a fedexnél ezt látom :
Nemzetközi küldemény átment a vámvizsgálaton - Import
Akkor elvileg holnap kézbesítik ?
-
Firedaddy
tag
válasz szili.tamas1 #1755 üzenetére
Fain.Köszi
-
daja28
tag
Sziasztok !
Rendeltem egy cipőt de 22 nap még feladja postára , fizettem is stb . Mennyi idő mire visszakapom a pénzt a kártyára , csak mert ebben a pillanatban töröltem a rendelést .
-
marton0101
csendes tag
Sziasztok
nyomkövetési oldalon ennyit ír ki
2014-08-25 19:08, Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2014-08-16 23:01, Célországba elküldve / Item sent abroad
2014-08-15 23:00, Célországba elküldve / Item sent abroad
2014-08-15 12:54, Célországba elküldve / Item sent abroad
2014-08-14 14:51, Küldemény postai átvétele / Item acceptedés nem rögtön utána szokott lenni a vámkezelés?
-
Firedaddy
tag
válasz marton0101 #1758 üzenetére
de igen.csak a tracking status lassabban frissül az oldalon.
-
vatika13
újonc
válasz wwenigma #1705 üzenetére
Igen, ott néztem, és azt írja, hogy nincs találat. A másik rendelésemre is rákerestem ott meg ezt mutatja: http://trackitonline.ru/?service=track nem teljesen értem, de úgy látom, hogy megjárta Braziliát is!?
A másiknál semmit nem talál. Ha lejárt a visszaszámláló, akkor búcsút inthetek a pénzemnek, vagy van valamilyen megoldás?[ Szerkesztve ]
-
hulkobb
tag
Sziasztok! Most először rendelnék innen valamit,kivalasztottam a termeket viszont az utolso lepesnel amikor fizetni kell es keri a bankartyam osszes adatat kicsit elbizonytalanodtam. Nem attol félek,hogy a vevo atver mert egy 10 dollaros dologrol van szo,hanem attol,hogy esetleg a kartyan levo tobbi penznek is nyoma vesz.
Nyugtassatok meg,hogy biztonsagos! köszi -
wwenigma
Jómunkásember
válasz vatika13 #1761 üzenetére
Ez speciel ott van, kerdezz ra hogy jo e a TN az eladonal...
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
AttilaN
tag
Sziasztok! Rendeltem egy telefon tokot, minden rendben volt vele, értékelés megtörtént (sajnos....). Váratlanul 5 nap használat után elszakadt több helyen is. Eladó kedvesen azt írta ragasszam meg. Jó vicc. Van valami lehetőségem?
-
sali13
újonc
hello. olyant szeretnék kérdezni hogy alin rendelésnél a mobilok mennyire eredetik??? érdemes vásárolni telefont??? nem hamisítvány?? mert nem merek addig mig nem tudok ra valszt. köszönöm előre is a választ
-
xlolax
újonc
Sziasztok! Segítségre lenne szükségem. Nem kaptam meg az egyik rendelésemet, és már csak 4 nap van hátra. Írtam az eladónak, mire ő kérte, hogy várjak még 1 hetet és utána néz, vagy adjam meg a "paypal-omat". ("Or could you please offer us your paypal? We could refund you first.") De a pénzem nem az alinál van? Milyen paypalt kér? A számlaszámomat? De minek neki az, mikor elvileg az alinak kellene visszafizetnie a pénzemet? Mit csináljak? Nyissak vitát és kérjek full refundot? Előre is köszi a válaszokat!
-
Gépötty
senior tag
Az Alin rengeteg eladó van, ezek között törvényszerűen szép számmal előfordulnak olyanok, akik hamis terméket is árulnak. Sokan miattuk mondják, hogy Aliról, eBayről nem veszünk telefont, megint mások meg a sokadikat veszik, és bejött nekik.
Ha kezdő vagy, inkább ajánlott megbízható (létezik egyáltalán ilyen?) webshopból rendelni.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
AttilaN
tag
Ezt az üzenetet írta
hi friend,
we are so sorry to know it
you can stuck them together with glue
do not worry
it does not influence the use of the case
best regards -
xlolax
újonc
válasz hunterk43 #1769 üzenetére
Megnyitottam a vitát és full refund-ot kértem. Még soha nem csináltam ilyet, eddig mindig rendben ment minden. Ha az eladó is rábólint, és kéri, hogy zárjam le a vitát, akkor mit csináljak? Ha lezárom, mi a garancia arra, hogy megkapom a pénzt? Vagy az ali automatikusan visszautalja? Nem kell számlaszámot megadnom? Mi ennek a menete? Köszi a választ előre is.
-
RobRobRob
újonc
Szép napot mindenkinek
Nekem most ez ki
2014/08/26 21:13, Shanghai International, az export teljes csomag átjárhatóság tömítés megnyitni, Magyarország, megnyitása, HU
2014/08/25 12:45, Hangzhou International, az export teljes csomag tömítés tömítés az interoperabilitás, Magyarország, kiszállás, HU
2014/08/24 15:52, Shaoxing város Direct Mail, Bureau elfogadás elfogadás, Magyarország, Collection, HUEz jót jelent??Mert három napja nem mozdult semmit.
-
daja28
tag
válasz RobRobRob #1776 üzenetére
Ne aggódj ! Nekem lassan 1 hónapja ennyit ír a nyomkövetési kód
Destination Country - Hungary:Tracking Consuming:593 Millisecond, Cache Time:2014/08/28 22:32:04
2014-08-04 17:54, Küldemény postai átvétele / Item accepted
Origin Country - China:Tracking Consuming:0 Millisecond, Cache Time:2014/08/29 12:07:16
2014-08-23 01:40, 北京国际, 出口总包互封开拆, 匈牙利, Opening, HU
2014-08-15 14:21, 青岛国际, 出口总包互封封发, 匈牙利, Dispatching, HU
2014-08-15 14:10, 青岛国际, 出口总包互封开拆, 匈牙利, Opening, HU
2014-08-15 14:10, 青岛国际, 出口总包互封开拆, 匈牙利, Opening, HU
2014-08-04 17:54, 潍坊市大宗邮件收寄处理中心, 收寄局收寄, 匈牙利, Collection, HUÉs amit meg utána rendeltem 4 nappal az meg ma megjött ..... :/
[ Szerkesztve ]
-
xlolax
újonc
Sajnos megint problémám akadt. Rendeltem 2 pólót, de csak az egyik jött meg. Írtam az eladónak, mire ő azt válaszolta, hogy elveszett a szállítás folyamán, nem is tudja újraküldeni, mert már nincs neki. Adjam meg a számlaszámomat és visszafizeti az árát. Most mit csináljak? Nem merem neki megadni a számomat
-
daja28
tag
Sőt van olyan ami 1 hete az írja a nyomkövetési kód hogy postai felvétel , közbe meg már úton van ... szóval ez a nyomkövetési oldal amin én nézem a 17track vagy le van fagyva vagy nem tudom mi a gond vele , de alig frissül a nyomkövetési státuszom ... De 3 napért ne aggódj Majd ha 3-4 hét után is azt írja akkor lehet aggódni
-
joeid
tag
Sziasztok
Rendeltem már többször az aliról, eddig semmi gondom nem volt.
Most rendelni akarok 2db táskát (nem márkás) + egy övtáskát, amin viszont van egy Nike logó+felirat.
Szerintetek ? Mármint a Nike logóból/feliratból lehet gond ? (kb. 100% hogy nem eredeti, de nem ez engem nem is érdekel).Üdv.
Joe -
TheEss
újonc
Hello. Még nem vásároltam az ali ról, viszont a kifizetést nem értem, hogy működik valaki segítene. Csak ugy képletesen, elég csak egy bankkártya vagy fel kell tölteni pénzt stb.... köszi előre
-
CloZee
aktív tag
Valaki rendelt már ilyen Power Bank-ot?
-
wwenigma
Jómunkásember
Ez ajanlott. Gyk semmi mas. Ha olcsobban latod mashol, az hamis.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
CloZee
aktív tag
ok.
Ha egy eladó ilyet írsz vissza nekem (2 napja megrendelt dologtól)
sorry, the goods doesn't send to your country, so please cancel your order.
Ilyenkor mi a teendő? "Request order cancellation" és akkor vissza kapom az árát?
-
Gépötty
senior tag
Ez kb. ez a kategória lehet.
(04:30 )[ Szerkesztve ]
Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
Gépötty
senior tag
Igen.
Legördülő listából ki kell választanod, miért akarod törölni a rendelést. Nekem nemrég volt ilyen, nem fogadta el az eladó, hogy ő a hibás, olyat kellett választanom, ami engem okol. Gyakorlatilag az első kettőből valamelyik. De azért kíváncsi lennék, neked is így reagál-e, letesztelhetnéd mit csinál, ha azt választod, hogy az eladó nem akarja elküldeni a terméket (végülis erről van szó). Csak ha elutasítja, akkor egy-két nappal később kapod vissza a pénzt. Nekem két napig tartott, hogy megérkezzen onnantól számítva, hogy az eladó is leokézta a törlést.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
daja28
tag
Srácok !
Valaki tud olyan eladót akitől érdemes pendrivert rendelni ? Persze aki megbízható . Kb 64 GB szeretnék vagy ennél nagyobbat ,
-
CloZee
aktív tag
Innen rendeltem egyszer 32Gb-ost. Műküdik rendesen és valóban 32Gb.
-
bkiky01
senior tag
Mit érdemes akkor tenni, ha a terméknél, amit rendeltem a státusz már 13 napja:
Status: The supplier is processing your order
Kezdem unni.. Legalább ha feladták volna, főleg, hogy 43usd.. sztetek?
-
ati888
senior tag
Hello!
Nekem is megvolt az első rendelésem, 08.21.-én rendeltem egy háromcsíkos cipőt 32 EUR-ért, és 09.01-én ide is ért úgy, hogy már 08.29.-én volt egy sikertelen kézbesítés a csomagkövetésnél. A baj csak annyi, hogy a méret nem jó, vagyis az a méret amit rendeltem, csak így is nagyobb rám vagy egy számmal. A minőség az replika, de ha nem nézegeted közelről akkor elmegy. Szóval most van egy 44-45 körüli cipőm, ami nagy rám. (ha valakit érdekel privizzen, mert így nem tudom hordani.)
Szóval a szállítás igen gyors volt, doboz nélkül jött, vámosok nem fogták meg.
ati
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest