Hirdetés

Aktív témák

  • Sanyi2007

    aktív tag

    válasz Realradical #4151 üzenetére

    "1. Első telefonomban közöltem, hogy ne tegye félre ha jön valaki adja el a procit."
    -már itt ellentmondásba kerülsz önmagaddal, privátba még a másodikat irtad. Erről jut eszembe, van bármi ellenvetésed, hogy nyilvános legyen?

    "Miattam ugyan egyszer sem kellett sehová menned egyszer hívtalak, hogy itt és itt jó lenne-e, de más ügyből kifolyólag mentél valahová. Rám egyszer sem vártál, nemhogy kivételt tettél volna."
    -valóban nem, de nem irtam, hogy bárhová hiába mentem volna, vagy várattál volna. Annyit csak, hogy meg lett beszélve, amit módositottunk.

    "Én próbáltam kapcsolatot teremteni még annyit sem sikerült megtudnom, hogy honnan indulsz egyáltalán. Nem reagáltál a privimre, én egy 3600ft-os prociért nem fogok ugrálni. Ha közölted volna hogy cimbi nem leszek gép előtt holnap reggelig felhívlak."

    -azt gondolom, hogy ahogy én felhivtalak privi után, nem szakadt volna le a kezed, ha te is megteszed, de ha mégsem, akkor ne neked álljon feljebb, amikor priviben rákérdezek.

    "Részemről lezártnak tekintem az ügyet. Az eladóval nem bizniszelek többet úgymind ignorra került. (az a véleményem, hogy azért nem sikerült létrehozni az üzletet, mert amikor én hívtam mindig csak a lehel tér vagy akörül 3 metrómegállóval párhuzamos helyekre volt hajlandó közlekedni) "
    -először a ferenciek terét beszéltük meg, ami neked is jó volt, másodjára azt mondtad, BÁRHOVÁ el tudsz jönni érte. Vagy ne igérgess a levegőbe, vagy ha irgérsz, akkor eszerint cselekedjél.

    A fekete szerintem téged illet, mégpedig azért, az egy heti várakoztatás után, amikor igérted, hogy elviszed délután, és egy telefont nem emeltél meg ez érdekében, ez még valahogy belefér, de az, hogy amiután egy normális hangvételű privire nem túlzottan kultúrált módon válaszolsz, ez már sok. De, ha részedről ok, jöhetnek ki a privik...

Aktív témák