Hirdetés

Aktív témák

  • gardener

    senior tag

    YouCanCANON, akivel jó vigyázni üzletelés során....

    Eset:
    Rendeltem tőle server alkatrészeket. Az ügymenettel nem is volt gond.
    Későbbiekben rendeltem tőle egy 36Gb-s 68pines scsi vinyót. Megegyeztünk 6k-s árban.
    Előre átutaltam az árát. Mikor megérkezett ill. mikor már postára adta közölte velem,hogy kiderült a 36Gb-s vinyóról,hogy sector hibás és ezért helyette egy 18Gb-st küldött.
    Elmondtam neki,hogy ez így nem korrekt, azaz közölhette volna előre, mielőtt feladja,hogy egy fele akkora vinyót küld, kérem-e? Ráadásul ár/érték arányban nem stimmel a kifezettet 6k és megküldött fele akkora kapacitású termék.
    Megállapodtunk abba,hogy maradjon a vinyó,amint lesz 36os vinyója kicseréli.
    Közben rendeltem is másik alkatrészt azzal nem is volt gond. Időnként rákérdeztem,hogy jött-e már 36os vinyója. Elmondta,hogy nem. Eltelt vagy 2-3 hónap így mivel már szükségessé vált a vinyócsere és láttam,hogy áll az ügymenet keresgéltem itt a ph-n. 36ost nem,de találtam egy 72Gigást. Vétel előtt azért rákérdeztem,hátha megjött a 36os. Hát nem. Így megvettem az előbb említett 72est.
    Jeleztem YouCanCANON felé,hogy akkor visszaküldöm postán a vinyót úgy ahogy van,ahogy küldte,(amit szintén felvállalok 2x fizetve postaköltséget egy olyan termékért, amit nem is rendeletem). Valamint kértem,hogy a kifizettet pénzt utalja vissza részemre.

    Egy válaszlevélben annyit írt,hogy nem hajlandó visszafizetni, amúgyis hónapok óta van nálam a vinyó és nem kölcsön adta.

    Nem mondok véleményt. Mondjatok Ti!

Aktív témák