Hirdetés

Aktív témák

  • deMarco

    tag

    válasz maross #1690 üzenetére

    Bocs de garanciánál mióta játszik a megéri/nem megéri? Hidd el, én sem jó kedvemben mentem fel pestre meló után, hanem mert sürgős lett volna. Másképp megvárom a postát. Fizikailag sérült cuccot meg alapból nem szerelek be, hanem reflexből csere, ami szerintem érthető.

    Nem próbáltam még ki, mert nem értem rá, ti. dolgozom, majd holnap talán, mert szabin leszek. Mártírt csinálni magamból nincs miért, csak azért írtam le, hogy aki esetleg utánam jön, ne lepődjön meg, ha csalódik.

    "azert nem volt hajlando az ELORE MEGBESZELT helyre eljonni" Nem voltam hajlandó? Én megkértelek. Csak hát a felfogás komoly dolog. Arra miért kértelek volna, hogy a buszhoz gyere ki, amikor eleve az volt megbeszélve? Az alap lett volna. Arra kértelek, hogy oda gyere ki ahol épp vagyok, és vele csak azért beszéltem meg találkozót aznapra, mert már e miatt mentem amúgy is. Ezért is veled akartam korábban találkozni, hogy ne későn kelljen kijönnöd, azért variáltam, hogy mikor menjek fel, hogy hétvégére hazautazhass... bemásoljam az ezzel kapcsolatos üzeneteket? Ha nem azt mondtad volna, hogy "bár nincs túl sok kedvem, kimegyek", még így, hogy siettem is kimentem volna a szemerére.

    [ Szerkesztve ]

    Miért érzem úgy, hogy rajtam kívül mindenki hülye? Lehet velem van a baj? Ááááááá! Az nem lehet... Én?! Dehogy... vagy mégis?!

Aktív témák