Hirdetés

Aktív témák

  • MR_Joe

    aktív tag

    Kérek egy fekete pontot és Lacazr93 tag felfüggesztését, amíg az ügy nem rendeződik.
    A történet: e-bay bazárt hirdet az úr, még júliusban meg is egyeztünk egy termék rendelésben, elutaltam neki az összeget, amelyet július 22-én megkapott (mivel előre utalva kéri, mondván csak így tudja megrendelni a kiválasztott terméket), azóta se pénz, se termék. Két hétre vállalta a dolgot, mikor letellt a két hét érdeklődtem. Augusztus 8-án még semmit se tudott róla, majd pár levélváltás után augusztus 13-án állítólag újra megrendelte. Ezután sem történt semmi, a termékről nem tudott semmit. Azt ígérte, ha nem érkezik meg a termék, augusztus 30-ával visszautalja az árát. Az adott napon érdeklődtem, termék még mindig nem érkezett meg, ekkor már azt írta:
    "..Remélem mihamarabb megkapom a fizut, és akkor vissza is utalom..". Tehát a 30-adikai utalás csúszott. Szept. 4-én még várta a fizetését, de nem kapta meg. Szeptember 12-én azt ígérte felveszi a kapcsolatot az eladóval, hátha ő hamarabb visszautalja a pénzt. 19-én állítólag megkapta a pénzt a paypal számlájára és onnan áthelyezte a bankszámlájára. Ígérete szerint amint megkapja a pénzt utal. 24-én azt írta a kérdésemre hogy "tegnap átutaltam". Ez múlthét pénteken volt, azóta még mindig nem jött semmilyen utalás a számlámra.

    Tudom, hogy jórészt saját hibám, hiszen előre utaltam, de úgy gondoltam, hogy egy forgalmas "üzletnél", egy senior tagnál illetve ennyi pozitív (jelen pillanatban 36 pozitív 1 negatív) értékelés után talán nincs kockázat. Mindenesetre megírtam neki, hogy csütörtökön vagy így, vagy úgy legyen a számlámon a pénz. Amennyiben ez a feltétel nem teljesül, úgy megteszem a rendőrségi feljelentést.

    Köszönöm és mindenkinek sikeres üzletelést!

    A bazár bezárva, hirdetési joga pedig megvonva az ügy rendezéséig!

    [ Módosította: kaller1 ]

    Gigabyte aktív vízhűtéses processzor - ez azthiszem mindent visz :D

Aktív témák