Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BonFire

    veterán

    válasz ViZion #8003 üzenetére

    Mondjuk nekem még sosem volt szükségem a vektor+layermaszk kombóra, tegnap meg is próbáltam rekonstruálni amit írtál, de nem igazán sikerült. Úgy láttam, hogy a régetmaszkot a réteg és a vektormaszk közé teszi, és annak tartalma nem változik attól függően, mit csinálunk a vektorral. Én egy függőleges ellipszist rajzoltam, rá egy rétegmaszkra saját magát, majd elforgattam 90°-kal a vektort, és így kaptam egy tévé-képcső-szerű alakzatot, mert a rétegmaszk tartalma továbbra is függőleges maradt. Nem fordult együtt a vektorral.

    Nem ilyen paraszt englishre gondoltam, de az egy dolog, hogy tutorialokat elég jól, a cikkeknek pedig a lényegét megértem, továbbá külföldiekkel csevegni az időjárásról az más dolog, mint hivatalos kérvényt, normálisan megfogalmazva elküldeni. Magyarul elég jól fogalmazok, de ahhoz ember legyen a talpán, aki azt átülteti angolba, és nincs is rá szükség. Mást kell írni. Nem az én locsogásom a lényeg, hanem hogy konkrétan és szakszerűen leírja a hiányosságot és javaslatot tegyen rá. Ebbe azért még nem fognék bele.

    Beszélgetés közben senki nem akad fenn azon, hogy hány hibát vétesz (az anyanyelvűek is hibáznak egy csomót), de azért hivatalos irományban, vagy kérésben nem mindegy. Mert akkor tényleg a kukában landol.

    A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.

Új hozzászólás Aktív témák