Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szasanyi

    félisten

    válasz oceanearth #1567 üzenetére

    Ez is majd nem igaz. DE! Minden társadalomnak van jövője, mégpedig olyan, amilyet a társadalom tagja elérnek. Nem elég rinyálni meg kritizálni, tenni kell azért, hogy pozitív változás következhessen be. Lehet, hogy sokan úgy gondolják(juk!), hogy az általu(n)k befektetett munka nem áll arányban azzal amit sikerül(t) elérni vele. De mi lenne, ha mindenki megállna itt, és cselekvés helyett csak ironizálna és kritikát fogalmazna meg? Azt egyébként nem nehéz, még magas iskolai végzettség sem kell hozzá. Persze nem mindig alappal, ráadásul a megfogalmazás azért utal rá. ;)
    Ráadásul még az is előfordulhat, hogy meg sem érjük ezt a pozitív változást, de akkor is tenni kell a változásért! Még nagyon fiatal vagy ahhoz, hogy annyira bele legyél fáradva. Mi lesz18-20 év múlva? :U
    Nem tudom te hol, és miként dolgozol, így nem tudok semmilyen iránymutatást adni. Meg túl okoskodónak sem szeretnék látszani... de rendőr hivatásúaknak tudnék említeni néhány (alap) elvet, aminek a betartása elengedhetetlen a legkisebb pozitív változáshoz. Bár azt sem itt tenném, mert egyesek vérszemet kapva újabb köpködős, leszólós és kritizáló hsz-okat írnának, hogy " na ugye" vagy ilyesmi. Persze ők azok, akik nem ismerik a rendszert és valszeg sosem dolgoztak rendőrként semmilyen beosztásban.

    Nyugati az ország, de keletre tart. Már megint... Nálunk visszafelé jár az óra?

Új hozzászólás Aktív témák