Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kiskuplung

    őstag

    válasz involver #6929 üzenetére

    Amikor elindítod ezt FlyInside-ot, akkor lényegében kapsz egy virtuális ablakot, és abban indul el a tényleges szimulátor. Mintha egy ablakban vagy egy tableten futtatnád.

    Felül van 3 gomb, SIMULATOR, SETTINGS meg egy harmadik amire nem emlékszem.

    Na és most képzeld el hogy 28 fps-sel szaggat a kezedet jelképező "avatar" és így próbálsz meg rábökni a SETTINGS-re, aztán mikor rájössz, hogy scrollozni bazi nehéz pusztán a scrollbar böködésével, akkor inkább hagyod a fenébe, visszamész a SIMULATOR feliratra, ott tudsz matatni még mindig magad előtt, mintha egy tabletet nyomogatnál, a játék főmenüjében.

    Megmondom őszintén, itt csak simán elindítottam az első lehetőséget, amit találtam (a HOTAS kalibráció után), és egy Cessna belsejében találtam magam. Itt látszik a Touch-os kezed, amivel lehet motoszkálni a műszereken, aminek amúgy nem sok értelme van, mert ha kezeden a Touch, akkor nem tudsz ráfogni a HOTASra... :) A videón a fickó is inkább egérrel mászkál. Itt arra gondoltam, milyen jó lenne ez, ha lenne hozzá Motion Leapem.

    Aztán találtam egy gombot ami felhozta azt a kék alapú négyszöget, amire a FlyInside kiírta, hogy 28/90 fps.
    Kicsit még gázt adtam meg tekergettem a kormányt, és ennyi volt az X11-es pályafutásom :)

    Ezzel szemben DCS: rányomtam a Play-re Steamben, rákérdezett, hogy VR-ban akarom-e indítani, és kész. A menü tökéletesen használható. Az ottani settingsben volt low, med, high, VR lehetőség, rányomtam a VR-ra és már mehettem is az instant actionre.

    Úgy vettem észre, hogy ezek az utólag hozzáadott hackelt cuccok sose jók igazán. A DCS alapból fel van készítve a VR-ra.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák