Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • izomman1

    senior tag

    válasz kiskuplung #6844 üzenetére

    Igen setup nem kell, de annyit variáltam kicsit fel kicsit így állítom kicsit úgy, hogy rendes legyen a követés , hogy bele untam...
    Próbáld ki ha van lehetőséged a Golf Club VR -t .. Ha ütöd a bottal a labdát ( főleg ha kicsit és lapos ütővel ütnél) akkor akad , mivel a golf ütőt közel kell a testedhez fogni és azt a touch nem bírja.. (Hiába látta felül egyik sarokból a kezem a kamera a touch érzékelőjét elég ha leárnyékolod közel a testeddel- igaz ez nem szabványos megszokott helyzet)
    Vagy próbálj ki egy teniszest ott pontos precíz követés kell , de volt hogy minden 8 vagy 10 ütés kicsit megakadt és nem tudtam visszaütni a labdát.. ( és a szoba közepén álltam csak 360 fokba használtam..)
    Bár lehet az is volt a gond, hogy az egyik szenzor 2.0 ás USB hosszabbítóval volt megoldva (nem aktív 4 m es) , de kipróbáltam usb hosszabbító nélkül is a 360 fokot úgy, hogy középre húztam az egész gépet és a két szenzort feltettem egy magaslatra kb 3 m távolságra és középre álltam közé... úgy se oldotta meg a fenntebbi játékoknál a kihagyást..
    Mondjuk egy 360 fokos lövöldénél még 2 szenzorral is tök jó volt a követés ott annyira nem volt zavaró tényező .. pl.: Dead Effect VR... De nekem hiányzott a Vive szabadság , hogy a szobámba teljesen mozoghatok ha jól esik főleg egy jó kardos játéknál ( Tales of Glory vagy Gorn) például... Nem sok kihagyásokról beszélek.. 3-5-10 percenként egy.. De kiritikus pillanatokba az nagyon zavaró tud lenni..

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák