Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Raymond

    félisten

    válasz kiskuplung #6813 üzenetére

    Ha foleg Oculus jatekokat es appokat hasznalsz akkor aranylag keves az eselye hogy problema legyen valahol. Az egesz 3 szenzor dolgo foleg azert jott elo hogy az (eredetileg vagy meg mindig) SteamVR jatekok amik full problemamentes 360 fok tevekenyseget varnak el rendesen mukodjenek. Ez a tema mara mar elegge lehalt, gondolom mert akik a leghangosabban kiabaltak miatta azok mar a 3 szenzor setup-ot hasznaljak es mar az Oculus-nal se beta a tamogatas :)

    Plusz azok a jatekok amikhez az elejen meg kellett mar nem annyira "hot topic", vannak mas jatekok ahol nem lenyeges az egesz. Ahol azert meg mindig nem art a rendes 360 fokos setup az mondjuk az Onward (kb. Battlefield/RB6 kategoria), de mas SteamVR-os jatek nemigen jut az eszembe. Volt meg a Pavlov is (CS kategoria), de az valahogy lemorzsolodott, nem sokan jatszak.

    Szerk: meg egy kis kontextus - amikr megjott a Touch decemberben kiprobaltam a 2 szenzor "room scale" beallitast meg par jatekot a Steam-rol ahol ez kellett. Aztan visszaraktam a default ketto elore mert rajottem hogy nem jatszok egyikkel se es ez maig igy van :D Parszor elgondolkodtam az Onward-on, de egyelore nem lett belole semmi. Azt hiszem a kovetkezo ez lesz, de ide meg megintcsak eleg lesz a elol ketto felallas:

    Hot Dogs, Horseshoes & Hand Grenades

    [ Szerkesztve ]

    Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

Új hozzászólás Aktív témák