Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csopee

    csendes tag

    Sziasztok!

    Bocsánat, hogy kicsit közbevágok a jelenleg folyó témának, viszont lenne két kérdésem, az első nem lesz egyszerű, viszont talán többeteknek érdekes lehet, a második inkább tapasztalatcsere, tanácsok kérése lenne...

    Szóval az első. Pár éve vettem egy Oculus Rift-et és a srác adott hozzás egy TPCAST nevű cuccot (lásd a képeken [kép] [kép] [kép] ), hogy ezzel vezeték nélkülivé lehet tenni az oculust. Oké, mondom tök király. Itthon összeraktam mindent (persze először cselekszünk, utána gondolkozunk :W ), majd nem működött... Magyar oldalakon nem találtam hozzá semmit, sok-sok óra külföldi fórumozás után kiderült, hogy ahhoz, hogy működjön az eszköz kéne egy driver, viszont a gyártó hivatalos oldala már nem működik. Van egy kínai oldal ami működik, de az ottani driver már csak a HTC Vive-al tudja működtetni a TPCAST-ot. Szóval az lenne a kérdésem, hogy használt valaha bárki ilyet és ha igen, szerintetek életre lehet még kelteni valahogy?

    Második kérdés pedig, gondolkozom rajta, hogy az említett Oculus Rift-et lecserélem PS VR-ra. Van valakinek tapasztalata, hogy megéri-e a csere? Melyik a "jobb" szerintetek?

    Előre is köszönöm szépen a segítséget! :R

    [ Szerkesztve ]

    "...mindig marad legalább egy csavar... ez azt jelenti, hogy jól szerelted össze ;)"

Új hozzászólás Aktív témák