Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    Topikgazda

    Raymond nem tudod véletlenül, hogy miért van az, hogy általában 68mm max IPD állítási lehetőség a headseteken? Vagy ez csak szimplán nemtörődömség a gyártók részéről? Van egy barátom aki Odyssey-t használ, mert nem nagyon van más választása, 72 az IPD-je (jól mérte, doki a srác, egyik kollégája mérte le neki). Ráadásul szemüveges is alapból de kontaktlencsét is szokott hordani, VR-hoz pláne.
    olyan nehéz lenne picit nagyobb sínt készíteni vagy ez jelentősen növelné a HMD méretét? Ezt valahogy nem tudom elképzelni mondjuk, hogy az a pár mm nagy változtatást igényelne. Talán a panel mérete/pixelsűrűség lehet erre magyarázat, esetleg a lencse típusa, de a G2-re annyira írták pedig, hogy minőségi lencsék lesznek benne.
    Kicsit olvasgattam utána neten, vannak trükkök pl volt aki egy darab kartonnal tolta még távolabb a lencséket egymástól egy Index-en... Mondjuk arról nem szólt a fáma, hogy ez mennyire lehetett kényelmes megoldás.

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák