Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    Kb 3 hete zargattalak titeket, hogy érdemes-e mobil VR-al belekóstolni ebbe az új technológiába. Ma megérkezett a tartó, tegnap már készültem rá, és letöltöttem pár appot a telefonra, hogy egyből tudjam tesztelni.

    Sajnos nagy csalódás eddig. Az appok amiket a (best mobil vr apps) címszóval kerestem, nevetségesen gagyik, kb az 5 évesek szintjén élvezhető tartalmat produkálnak.
    A legnagyobb fájdalom, hogy nem működik rendesen a YT app a telón, és csak úgy tudtam videókat kipróbálni, hogy letöltöttem a gépen, és a telefonon, egy lejátszóval megnyitottam.
    Ez már valami élményt biztosított volna, ha tényleg erre készítik. De a legtöbb elég unalmas, mert egy átlag helyszínen körbenézhetsz, de nem vagy különösebben bevonva. Tehát semmivel sem éreztem érdekesebbnek, mint monitoron egérrel körberángatni.

    Amitől féltem az be is következett, általában rosszul vagyok a buszokon, a lagymatag rugózás miatt, kis repülőn is felfordul a gyomrom mikor liftezni kell, és sajnos ez az alig 10 perces videónézegetés is kellemetlen fejfájásba torkolt. Szóval aki hasonló cipőben jár, 2x is gondolja meg mielőtt komolyabb összeget áldoz erre a technikára.

    Holnap meg talán hétvégén még adok neki egy esélyt aztán mindenképp továbbadok rajta:
    A kérdésem az lenne hogy ha van valakinek minőségibb tartalma amit esetleg ajánlana annak nagyon örülnék. A kiemelt hszben lévő linkeket átnéztem már.
    Tudom hogy tele a net ilyennel, de mint említettem a nagy része nem nyújt semmilyen extra élményt, és mivel hamar rosszul leszek tőle, olyan nagyon kísérletezni sem szeretnék.
    Olyasmi érdekelne, aminél a magasság érzettel játszanak pl. Egy épület tetejéről lenézni, vagy pont fordítva, lentről felnézni, és érezni hogy hú ez kva magas hallod :)

    Köszönöm

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák