Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    Topikgazda

    válasz jozsi252 #19287 üzenetére

    Az igen. Kicsit sok kérdés ez egyszerre nem? :DDD

    Egy WMR és egy Rift között sok különbség van. A Rift általában sokkal kényelmesebb, de függ attól, hogy konkrétan melyik WMR eszközről van szó. Ugyanakkor hiába van jobb kijelzője egy WMR-nek papíron ha a lencse ami a szemed és a kijelző között van rosszabb, mint a Rift lencséje... Szóval nagy különbség itt még a lencse is.

    Támogatás. A Rift esetén ott az Oculus home ami egész jó és sok ingyenes tartalmat is találsz ami csak Riftre van.

    Ha mondjuk kijön a Valve Index meg Rift S akkor mik azok a különbségek amik miatt érdemes megvenni ezt a kettőt a WMR helyett?

    Amíg nem jött ki az Index hogyan tudna erre bárki választ adni? :) Ha meg logikusan végiggondolod: felbontás, FOV, kijelző típusa, követés típusa, kontrollerek szóval minden ami szempont lehet.

    "Illetve itthon miért nehéz hozzájutni pl egy Asus vagy Acer netán HP WMR szemüveghez?"

    Mert nem Magyarország a célközönség hanem a fejlettebb országok ahol általában nem veri a földhöz az embereket egy 300-500k-s konfig mellé 100-200k-s szemüveg. (bár a VR hajnalán külföldi fórumokon is drágállták a Riftet pl.)

    [ Szerkesztve ]

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák