Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Segal

    veterán

    válasz BiP #1684 üzenetére

    Azt a rohadt az nagyon drága. Lehet a végén még eladom?? Na jó csak vicc volt bár egész jól kereshetnék vele . Sajna ez van mivel nyilvánvaló ugye hogy senki sem fog (na jó épeszű ember nem) 350-400 ezer forintért venni egy cv1-et ebayről, üzletekbe meg hónapokig nem lehet még kapni. Sőt itthon is augusztus 31 a megjelenési ideje ezért nyilván itthon is próbálnak nyerészkedni a dk2-őn. (ebay-en mondjuk nem igazán ment le 150 alá a dk2 ára tehát csak itthon lehetett nagyon jó időbe akár 100-ért aztán ment felfelé folyamatosan)

    Más:
    El sem hiszem de felment az új szoftver a riftre. Egész pofásra sikeredett ez a külső (épület) sokkal jobb mint a kék szoba. Mondjuk meg kellett izzadni vele mert először is tényleg a méretezést kellett átállítani, aztán a sok adminisztráció (pin kódnak mi a franc értelme van...) aztán a frissítsem a grafikus meghajtómat, aztán cabel error mert nem usb 3.0 a kapcsolódás aztán egyszer csak jé sikerült...
    Épp az ingyenes dolgokat tőtikézem közbe. Azért rendesen megkerik az előrendelőknek ingyen adott EVE Valkyrie árát....

    "Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

Új hozzászólás Aktív témák