Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    Topikgazda

    válasz Picco #12518 üzenetére

    Ha minden jól megy ma este olyan 7-8 körül én is elérhető leszek, tolhatunk egy próbát. A tapasztalatlanság miatt nem kell parázni, majd én bevezetlek a jóba. :DDD

    (#12519) proci985: Serious Sam VR: The Last Hope. Nekem régebbről megvan pár Serious Sam: A könyvtáramban Fusion 2017-ként van összefűzve a legtöbb rész, de a first, second encounter, a 3 (BFE) is megvan. Elméletileg a Last Hope aktiválása után a többi Serious Sam rész is játszható VR-ban, akár coopban is de a The Last hope az kifejezetten erre lett fejlesztve VR pályákkal. Emiatt is keresek embert mert lassan a The Last Hope storyjának a végére érek és a többit is ki szeretném próbálni.

    Én ajándékként kaptam bátyámtól, ezért nehéz válaszolni arra a kérdésre, hogy megéri-e a teljes árat. Humble akcióban lett vásárolva, azt hiszem valami 20 EUR körül. Annyit szerintem mindenképp megér, de a teljes árat is, ha megvan más Searious Sam rész is amit utána tudsz tolni VR-ban. Coopban meg ráadásul dupla élvezet. Nekem nagyon bejött, szerintem ha van játék ami megéri az árát az ez. Ha nem unatkozol nagyon akkor szerintem várj vele akcióig (azt tippelném 3 hónapon belül, legkésőbb Summer Sale-en tuti lesz), ha viszont szereted a Serious Sameket és megvan több előző része is akkor teljes áron is vállalható.

    Korábban toltuk Segal-al streamelve bár lehet láttad is. Itt visszanézhető, a második rész is fel van töltve csak még nincs publikálva, talán ma este beteszem azt is. Ott már sokkal jobb a hangom, az első részben túl volt tolva a Rift mic.

    [ Szerkesztve ]

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák