Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • LZs?!

    aktív tag

    válasz swixx #4646 üzenetére

    @swixx

    Részemről +1 rbalint88 és Integrale felvetéseire.

    Múlt év decemberében vettem a magam Alfa GT-jét, beletettem ~2000 km-t és ehhez, vagy emellett, a rendbehozás eddigi végösszege 1.2M. Jelenleg is le van adva fék, lengéscsillapító cserére, illetve a klíma beüzemelésére (idáig el voltam nélküle)...még ~200k.

    ...és még vannak terveim, sok is; van, amelyik szükségszerű, mások szubjektívek.

    Ráadásként külön kálvária volt eljutni egy olyan szerelőhöz, akinél 'érdemes' is költeni; pár oldallal előbb elolvashatod, jó pár gondolatot szenteltem annak, hogy mekkor szop@s a használt Alfa és miért.

    Btw, a szerelőért még egyszer köszi, Bálint. :)

    Ennek ellenére szerintem vegyél Alfát, akár 159-est, ha az tetszik...ugyanis egy élmény. Ugyanakkor számolj azzal, hogy rövid szerelem lesz, ha a szülői apanázs nem fedezi az árnyékból orvul, spontán előugró járulékos költségeket. Amik lehet, hogy nem is lesznek...legyünk pozitívak. :)

    Egyébként a 'digó' életérzéshez talán elég lehet egy T-Jet Grande Punto is, első generációsból 1.5M-ért már tudsz válogatni; szerintem utána már csak rontottak rajta, legalábbis a külcsín tekintetében.

    Kissé hosszú lett, de ha eddig elolvastad, akkor még egy zárógondolat: én pont úgy vettem Alfát, ahogy most te is hozzá állsz, t.i. rájöttem, hogy szeretnék egyet. Vagy GTV-t (esetleg Spider-t) vagy GT-t. Pont. Nem jártam utána, nem kérdezősködtem...csak megvettem a legelsőt, ami szembejött és egyben tetszett. Te máris egy lépéssel többett tettél azzal, hogy előzetesen érdeklődsz. Ugyanakkor büdzsétervezéskor a vételár többszörösét írtam fel a virtuális 'kockáspapírra'.

    Ugyanis itt is, mint máshol, három úton rendezheted a problémákat:

    - Elnézed / ignorálod (megbosszúlja magát, illetve ehhez én borderline OCD-s vagyok, már a legkisebb ciripelés is kikészít...egy ilyennek használt olasz..pff)
    - Megcsinálod magad (ehhez se készségem, se alkalmatosságom nincs)
    - Addig dobálod felé a pénzt, amíg bele nem fullad (a fenti kettő kiesésével nekem csak ez maradt)

    [ Szerkesztve ]

    Nevermind...

Új hozzászólás Aktív témák