Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Aszpirin

    senior tag

    válasz Sn00k #39429 üzenetére

    A portok fölé rajzolt "villám" szimbólum lehet a félreértés oka, az ugyanis a Thunderbolt jele, és nem a Lightning--é (ami ténylleg "villám"-ot jelent angolul).
    Ezek itt Nem lightning portok, hanem Thunderbolt 3-as portok, a Thunderbolt 3 pedig fizikailag ugyanazt a csatlakozóaljzatot használja, mint az USB-C, és felülről kompatibilis az USB 3.1 specifikációval. Neked nem Lightning-USB átalakítóra van szükséged, hanem USB A anya - USB-C apa átalakítóra. Bármilyen megfelel. A MediaMarkt-ban is lehet lehet venni olcsón (bár én azt nem feltétlenül ajánlom, nálam elég gyenge mechanikai minőségűnek bizonyult, de én autóban használom, ahol komolyabb mechanikai igénybevételnek van kitéve), én épp a héten rendeltem kettesével csomagolt Anker márkájút az Amazonról. Ha drágát akarsz, akkor a Kácsa Audióban lehet kapni Audioquest márkájút is, aranyáron :)
    Sebesség szempontjából mindegy lesz, milyen (drága neves vagy olcsó noname) átalakítót veszel, ezek mind milliószor gyorsabbak, mint a leggyorsabb gamer keze :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák