Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ricco_hun

    senior tag

    Nagy a választék. :U

    Momo-t már szinte nem is lehet kapni, ahol meg még maradt a raktárban 1db, azt annyiért kínálják, hogy inkább a DFGT-t veszi az ember (márha van rá pénze). G25 szintén zenész. Logitech Formula Force EX árgép: 2 találat. A garanciális ügyeket nem tudom hogy intézik, gondolom megpróbálják javítani, mert nem hiszem, hogy az elromlott g25-öt majd jól kicserélik neked egy vaciúj g27-re.

    Szóval aki kormányt akar venni, az vagy megveszi a 10k-s ufó kinézetű, neonzöldre lakkozott rezgős fost vagy szorgosan gyűjt a 35k-nál kezdődő Logitech Driving Force GT-re.

    A g25--->g27 váltásról meg megvan a véleményem. Gondolom 2 év múlva jön majd a g29 2db extra gombbal és akkor megint lehet kezdeni a forgalmazást 120k-nál. Persze a g27 meg megy a levesbe, nehogy tudjál egyet olcsón venni.

    Még lehetőség a használt momo vagy g25 vásárlása. Dehát, ahogy a tulajok bánnak a kormányokkal én már nem szivesen adnék akárcsak pár ezer forintot is egy használtért, mert bármikor megnyekkenhet.

    A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.

Új hozzászólás Aktív témák