Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Soulfly842

    addikt

    Romano:

    Exkluzív: A Chelsea teljes megállapodott Nicolas Jackson átigazolásáról! ✨🇸🇳
    ◉ A Villarreal források megerősítették, hogy elfogadták a Chelsea ajánlatát, amely kissé több, mint 35 millió eurós kivásárlási záradékot tartalmaz.
    ◉ A Chelsea kicsit többet fog fizetni, de kedvezőbb fizetési feltételeket kap, részletfizetések formájában, nem pedig egy összegben a kivásárlási záradékra.
    ◉ Orvosi vizsgálatok tervezése folyamatban van, mivel Nico Jackson nagyon hosszú szerződést fog aláírni - a személyes feltételek megállapodásra kerültek.
    ◉ Három további klub is aktiválni akarta a kivásárlási záradékot, de Nico Jackson számára egyértelmű volt: csak a Chelsea.

    Édouard Mendy orvosi vizsgálatokon fog átesni, mint az új Al Ahli játékos, hétfőn - miközben a szerződések ellenőrzés alatt vannak. 🇸🇦🤝🏻 A Chelsea már két nappal ezelőtt jóváhagyta az üzletet, most várják, hogy aláírják.

    Strasbourg most már az egyik lehetőség David Datro Fofana kölcsönadására a Chelsea-től ezen a nyáron - ezt megerősítette a L'Équipe. 🚨🔵 #CFC A Chelsea fontolóra veszi ezt a lehetőséget, de a játékosnak más opciói is vannak, így a döntést a következő napokban fogják meghozni.

    Hivatalos: Dani Ceballos új hosszú távú szerződést írt alá a Real Madrid csapatával, amely érvényes 2027 júniusáig ⚪️🔒 Ceballos számos ajánlatot kapott szabad ügynökként való távozásra, de úgy döntött, hogy továbbra is a Real Madridnál folytatja ✨

    Fabio Carvalho az RB Leipzig csapatához csatlakozik 2024 júniusáig - vásárlási opció nélkül. A tárgyalások befejeződnek, és az üzlet jövő héten kerül aláírásra, de az általános egyetértés megerősítésre került. ⚪️🔴✨ #LFC A kölcsönügylet volt az egyetlen megoldás, mivel Klopp és a Liverpool visszautasította a tartós üzleti ajánlatokat.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák