Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • grizlisandor

    addikt

    Graham Potter néhány gondolata a City elleni csúfos vereség után:
    "Úgy gondoltam, hogy egy nagyon-nagyon jó csapat ellen a második legjobbak voltunk. Nyilvánvalóan mi magunk sem vagyunk túl jó passzban, és bár az első 20 perc óvatos volt, nem tudtunk elég jól támadni a hátsó alakzatban, nem tudtunk úgy támadni, ahogy szerettünk volna. Szerintem a Manchester City nagyon jól csinálja, hogy ezt megakadályozza. Ugyanakkor mi küzdöttünk."
    "Az első félidő fájdalmas és kemény volt mindannyiunk számára. A második félidőben reagálnunk kellett, és úgy gondolom, hogy a fiatal játékosok tekintetében volt néhány pozitívum. Úgy gondolom, hogy mindent beleadtak, és megmutatták a minőségüket, de csalódottak vagyunk, hogy nem voltunk versenyben. Gratulálok a Man Citynek. Természetesen megérdemelték a győzelmet."

    A végén emlékeztetett minket arra is, hogy 4 csapat ellen kaptunk ki az elmúlt időszakban a Premier League-ben:
    "Az eredmények tekintetében a Premier League-ben, azt hiszem, négy mérkőzést veszítettünk el. A Newcastle ellen idegenben, a világbajnokság előtti utolsó mérkőzésen kilenc játékosunk nem állt rendelkezésre. Az Arsenal ellen 1-0-ra kikaptunk. Rossz napon kikaptunk a Brightontól, és kikaptunk a Manchester Citytől. Ezek azok a csapatok, akiktől kikaptunk."

    Azkaban!

Új hozzászólás Aktív témák