Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz venember83 #156697 üzenetére

    "nem függ semmilyen formában a holnapom attól, hogy a Juve egy pontot szerez, szerencsésen hármat, vagy éppen nullát"
    Ezt mondjuk rossz volt olvasni. Sajnálom, hogy ennyire elengedted és ezt teljesen komolyan írom.
    Szerintem meg kell találni az örömöt ma is, mivel aki szurkol az nem csak kupák miatt kezdett el hanem egy történet, egy város, játékosok, és oké, végletekig elüzletiesedett a dolog, de ott az a kép amire reagáltál is, a két legenda...
    ...és végső soron talán pont az apró fogódzkodókba kapaszkodó érzelmes szurkolók mentik meg az eltűnő romantika egy apró darabját, pl amikor nekem van egy Pellegrinim, aki nemet mondott nagy pénzre és aláírt záradék nélkül 4millióért és a csk szalagért rómaiként 2026-ig.
    Tudod milyen jó érzés amikor azt mondja valaki ilyen Florenzi féle csalódások után, amikor arról kérdezik, hogy mit csinál amikor arról beszél a média hogy a PSG a Spurs stb letenné a kivásárlási árát és sokkal többet kereshet és azt mondja, hogy kikapcsolja a tévét és elmegy trigoriába edzeni, mert megtiszteltetés rómaiként a családját is képviselni?
    Ha egy középszerű pali lenne én még akkor is állandóan a kezdőbe jelölném szalaggal a karján.
    Vagy amikor egy borjú tekintetű Cristante, amikor azt kérdik nem érzi e kényelmetlenül magát, hogy nincs stabil posztja védőtől támadó középpályásig minden volt és azt válaszolja, hogy ott kell segíteni a csapatnak ahol szükség van és csak arra koncentrál hogy megfeleljen.
    Nem egy extraklasszis, de ilyen focistákból sokkal több kellene.
    Nem azért szurkolok hogy nyerjünk végre valamit, mert a mellem verném vele, hogy na a nagy Roma, nem, elvagyok kupa nélkül, én nem ezért szeretem ezt a csapatot, én azt szeretném ha ilyen játékosoknak sikerélményük lenne mert megérdemlik.

    ui. Zani MRI vizsgálata kizárta a torzulást a térdében. Hála az égnek. :)

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák