Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz DeathAdder #156694 üzenetére

    Hasonlónak hasonló éppen...
    Azért ez a Chelsea nem az a Chelsea aki örült a 3-3-nak Londonban és le lett simázva az Olimpicóban. Ők előre, mi visszafele léptünk...
    Mondjuk Fazio és Juan Jesus akkori BL formáját azóta sem értem, mert olyan nem lehet, hogy valaki hirtelen szintet lép majd hármat vissza ilyen rövid időn belül.
    Szóval a mai Chelsea ellen az a szereplésük a Millennium Falcon hadrendben az nagyon adta.
    --------
    Amúgy ott már tényleg le kell húzni a rolót Orsatonak ha egy egykori Lazio legenda Luca Marchegiani is kikel ellene a tegnap látottak alapján.
    Ha nincs VAR egy szavam sincs, de van és nem tegnap kezdték el használni.

    #156690 venember83: Nem, hanem azért mert egy féreg vak tudatlan gyökér, akinek az egészből ennyi jön le és még cinikus mer lenni. Egy pökhendi szar alak, mint Kassai.
    De gondolom azért nem kap semmit a haveroktól onnan fentről, hogy fingja nincs mi a baj azzal, hogy nem ismeri a szabályköyvet és még büszkén ecseteli is.

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák