Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz dudu5130 #156676 üzenetére

    Ja nem úgy értettem hogy te nézed le, hanem hogy az angolokhoz képest anyagilag meg fizetés ügyben akár le is lehet nézni, mert ha valakinek csak a lóvé számít azt nem tudjuk meggyőzni, de szerencsére most nem egy szedett vedett amatőr, helyét nem találó hullámzó csapatnak tűnünk a vezetés és edző tekintetében és van valami előremutató látványos és tettekkel igazolható jövőkép és ez talán már kicsit jobba alap a tárgyalóasztalnál.
    Nekünk ezért jelent sokat Mou, mert eddig esélytelennek tűnt egy ekkora név, konkrétan ilyen Mazzarri meg Giampaolo is felmerült anno, ha belegondolsz az utolsó olyan edző aki az idejében nagy névnek számított még Capello volt 2004-ig.
    Spalletti jó edzőnk volt, Ranieri is főleg a romanista szíve miatt, Zeman is egy nagy figura, Di Francesco és Luis Enrique nálunk bontott csak szárnyat, Rudi vagy Fonsi is jó elképzelésekkel áll a focihoz, de na szóval érted...

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák