Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    Futballtangó fb (aki bírja az argentin focit annak szinte kötelező követni):
    "Érdekes cikkel hozakodott elő az olasz Corriere della Sera, mely a magas fizetéssel bíró, ám ennek ellenére alig vagy sehogysem használt játékosok listáját firtatta.A lap beszámolója szerint az elmúlt szezont a Romában töltő Javier Pastore, évi nettó 4,5 millió eurót keresett, miközben ezalatt az időszak alatt csupán 1184 percet volt a pályán. Pastore így percenként - kapaszkodjunk meg - 11402 eurót, a valuta mai árfolyamát nézve valamivel több, mint 4 millió forintot vitt haza.A Corriere della Sera megjegyzi, hogy Pastore ezzel az elmúlt évek összes ilyen rekordját megdöntötte."

    Közben ment PSG páholyba szórakozni, ez volt az egyik jogi kapaszkodója a Rómának a szerződésbontáshoz.
    Köszi Moncsicska, hogy Schick és Pastore jött árban közel azonosan, mint ahogy Ziyech és Mahrez jöhetett volna de 5 millán kellett vitázni. Meg NZombie 26.5 millióért, mert ugye játszott a VB-n fél órát és meg kellett segíteni a Sevillát hiába nem illett EDF rendszerébe.
    Kókler...

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák