Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • repvez

    addikt

    Sziasztok !
    A közeljövöben szeretném lecserélni a HDready 32" os Samu Tv-met valami 40-46" os fullHD kivitelre (nem feltétlen Samu),de van néhány kérdés amire jó lenne ha kapnék választ,mert a leirásokban nem mindig az van amire az ember gondol ill. a bolti eladó vagy nem tud rá érdemben válaszolni vagy nem lehet letesztelni a boltban.

    Az alap felállás az hogy minden hang egy Onkyo SR-TX505ös erősitöbe megy bele és a kép is azon keresztül megy a TV-be,de a jelenlegi tv-nél amig volt az analóg TV adás a TV-be ment be és onnan az erősitőbe csak Stereó RCA-n lehetett visszavinni.
    Most az új DVB-T adásoknál , hogy van emgoldva a hang kivezetése az erősitő felé? Mert sajnos az erősítőnek van egy "hibája" a HDMI része csak Pass trought rendszerű, tehát amit rádugok az változtatás nélkül küldi tovább a kimenet felé a hang nem marad meg benne , hogy csak a kép menjen tovább.
    A kérdés hogy ha az új TV egy HDMI kábelen keresztül tudná oda vissza küldeni a jelet akkor hogy kezelné le.
    Ha 5.1-es hanggal adnának egy DVB-T adást vagy USB-n rátett filmet abból hogy tudnám az erősitönek a hangot levinni változatlan formában?

    A következő nagy talány, láttam bemutatókat az LG Dual Play rendszeréről ami 2 adást lehet egyszerre nézni a 2 különbözöen polarizált szemüvegben. Ez mennyire használható és hogy lehet megoldani a 2 adás 2 különböző hangjának a megszólaltatását? (mondjuk az egyik a fülesen a másik a hangszóróban)
    Illetve milyen források esetén tudom ezt használni és forrást vagy csatornát váltani úgy, hogy a másik részen nem változik?

    A PC-t ha rádugom akkor minden esetben tudom használni 3D-s formában is a játékot? milyen beállitások vagy milyen tulajdonságok kellenek ehhez?

    A többi már talán általánosabb kérdés:
    Melyek azok a paraméterek amik fontosabbak egy készülékben és melyek amik a parsztvakítás kategóriába tartoznak?
    A fenti méretkategóriában milyen készülékeket ajánlanátok amik beleférnek a nagyon maximum 200k-s árkategóriában és beépitett Wifi, Smart és 3D van benne? Aktiv és passziv egyaránt jöhet még nem döntöttem melyik lenne a jobb.
    A Smart rendszere melyiknek jobb amivel közel hasonlóan lehet a böngészést és egyéb internetes dolgokat megoldani,mint egy PC-vel?

    Végül hol találok olyan falikart amire egy ekkora méretű TV-t fel tudok tenni, ugy, hogy a falra merőlegesen és párhuzamosan is ki tudjam használni a készüléket (kihajtható ,elforgatható)?

    Remélem tud valaki személyes tapasztalatod mondani ezekről

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák