Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gabaly

    tag

    Sziasztok.
    Kb febr, márc óta bújom itt az összes házimozi topikot. Szeretném lecserélni a 10 éves 63 cm sony tévém egy nagy képernyősre. Több tv megtetszett amit itt hozzáértők ajánlottak hozzám hasonló hozzá nemértőknek és már majdnem rendeltem is, majd belefutottam több olyan véleménybe, hogy az sd adások "ocsmány" minőségűek ezeken a tv-ken ( led, lcd, plazma...) és aki simán tévézni akar felejtse el az ilyen készülékeket. Most már hetek óta nem jártam erre mert ilyen vélemények után félek tőle, nem szeretnék nagyot (semmilyent) vissza lépni képminőség terén. Most ismét elolvastam több oldalt és látom azért más is jár hasonló cipőben, "csak" tévézni akar.
    Ha lehetne kérnék tőletek egy számomra végső véleményt ebben a témában és ha ismét elmarasztaló az összkép abba is hagyom a keresgélést.
    Tehát a lényeg: idős ember vagyok szeretem a jó minőséget minden téren és úgy gondolom beleférne még nekem az, hogy bár sokaknak szentségtörés de "jóóó nagy tv-n" nézhessem a mostani szolgáltatóm (T-home) adásait. :) (a szentségtörés az, hogy csak simán tévézni akarok és nem egy 80 cm átlójú készüléken, ráadásul t-home). :)
    Lényeg: kb 300e ft körüli összeg. Amit hónapok alatt eldöntöttem 46-50" lenne az igényemnek megfelelő, de ha a 42"-hoz közelítene a javaslat az sem baj. 3d, smart nem érdekel, játék abszolute kilőve (arra ott van a számgép). Talán talán a számgépemmel össze lenne kötve, hisz a jelenlegi tv- is így volt. Persze a jövőre előrelátóan legyen megfelelő csatlakozásokkal ellátva.
    2 és 3.5 méter közötti távolság bármely szóba jöhet, tehát hely van.
    Szeretnék hozzáértő véleményeket kérni és olyanokét is, akiknek van ehhez hasonló tévéje és nem átall sportot, sorozatokat, természetfilmeket stb, stb nézni akciófilmek helyett és van tapasztalata érdemes-e belemászni a vásárlásba vagy tényleg tré lesz a minőség.
    Nagyon meg köszönöm a válaszokat.
    Üdv, Imre.

Új hozzászólás Aktív témák