Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sznómen

    tag

    válasz SirAlo #3825 üzenetére

    Nem feltétlen értek egyet veled. Tabletről való netezés != tv böngészöje. Ez igaz, de ha te tableten akarsz böngészni, nem fogod összekötni a tv-vel HDMI-n keresztül, csak azért hogy nagy képernyön láthasd a böngészett dolgot. Pötyögni, zoomolni igyis ugyis tableten fogsz, innentöl ez kicsit felesleges. Több értelme akkor van, ha pl nagyképernyön akarsz játszani vmi játékkal, esetleg képeket jelenitesz meg a TV-n tabletről.

    LG tvhez veszel egy Magic Remote-t és tádám kaptál egy távirányitot egérrel egybekötve. De egy Logitech bt-s billzet 6500ft. Van okostelefonod vagy tableted? Léteznek okostelefonrol használhato távirányitok, remote appok, melyekkel irányithatod a TV-det sőt a tablet akár 2nd TV-ként is funkcionálhat. (kimész budira, közben nézed a meccset tableten (tudtommal csak dualcore tv-en LG nél)
    USB wifi vevö? Minek ha közelben van a router? (persze ha nem az más tészta, de a kábeles kapcsolat biztosabb kapcsolat) Annyit nem ér a wifi vevő, és egy usb portot elvesz... Max eladhatod jópézzér :D

    Csak smartban csak a valos 100hz miatt ajánlom az LG tv-it. Be kell vallani hogy ebben nagyon eltalálták azokat a gépeket. Smart téren meg szvsz minden alkalmazás ugyanolyan gyártótól függetlenül.

    32LS570S tulaj amúgy

Új hozzászólás Aktív témák