Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vond

    MODERÁTOR

    válasz tomi5244 #37277 üzenetére

    De, lehet (előtelepítve fent is volt a Kodi), viszont - pár külön fejlesztésű, márkásabb/drágább cucc kivételével - Androidon ezer sebből vérzik a Kodi. Nem stabil, nem vált frekit, nem kadenciahelyes a lejátszás, nem küld át minden hangot, folyamatosan pörgeti a procit, sok memóriát nyel be, lassabb az általános működése, gyengébb a képminősége, stb.

    Ezért (is) javasolt felrakni egy LibreElec-et egy SD kártyára. Ez direkt erre lett fejlesztve, közel tökéletes állapotban van a rendszer, már csak apróságokat kell javítani rajta, de folyamatos a fejlesztés. Nézz be az S905/S912 topikba. ;)

    A 100-as LAN a gyakorlatban simán tud 90-95 mpbs-t, ami azért majdhogynem mindenre elég. Csak extrém magas bitrátás, 100 mbps feletti anyagok akasztanák meg, de ezek nagyon ritkák, és szerintem még évekig nem is fognak elterjedni. De nekünk valószínűleg akkor sem ilyen filmekkel lesz majd tele a videótár, a jelenlegi 20-30-40 mpbs-os 1080p anyagok teljesen megfelelőek számunkra. Ha meg idővel csordogál majd egyre több UHD film/sorozat, azok sem fognak sűrűn 100 mpbs fölé menni szerintem. Erről itt is írtam pár mondatban.

    [ Szerkesztve ]

    VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT

Új hozzászólás Aktív témák