Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mandok

    tag

    válasz krx21 #36678 üzenetére

    Ja.
    Én 2009-ben egy MM-es kiállítási darab plazmát vettem meg, mert mire odaértem a boltba, már az újak mind elfogytak. De erre kaptam még plusz kedvezményt. Persze, otthon azonnal kiderült, hogy van egy gyönyörű beégés az egyik sarokban, amit a demo filmek csináltak rajta.
    Vissza is vittem, de ha visszavetetem, akkor nincs TV-m, mert a következő hasonló, 50"-es plazma már +100ezerrel került volna többe.
    Így bosszankodtam rajta vagy 5 évig, persze semmi különös, film közben zavaró jelenség nem volt, mert csak akkor látszott a beégés, ha nagyon arra koncentráltam. De zavart, főleg azért, mert jómagam soha, egyetlen tv csatorna logot nem tettem bele az évek alatt és attól féltem, hogy ha valaki valamikor majd megvenné, akkor emiatt nem fog kelleni senkinek.
    Végül 2014-ben eladtam 130k-ért a 2009-ben 150-ért vett beégett plazmát egy olyan igénytelen, tróger gyereknek, aki látszólag még tv-t nem látott életében. (na, neki magyarázhattam, hogy mi a FullHD, meg HDReady, meg plazma, meg LED, neki az volt a lényeg, hogy brutál nagy a TV -a régi 37cm-es helyén- és kész).

    Utólag belátom, hogy fölöslegesen rágtam magam olyanon, ami annyira semmi hiba volt, hogy zavarni engem sem tudott...

Új hozzászólás Aktív témák