Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vond

    MODERÁTOR

    Kellemes ünnepeket a topiklakóknak! ;)

    Lenne egy kérdésem:

    A főleg IPS paneljeiről ismert LG VA paneles tévéi vannak olyan jók, mint a már amúgy is VA panellel operáló más márkák készülékei? Általános képminőségben, feketeszintben, mozgásmegjelenítésben, stb. hogyan viszonyul egy VA paneles LG LF652 (vagy LF630/632) más nagyobb márkák hasonló árú, szintén VA paneles, alsó-közép kategóriás TV készülékeihez képest? Pl. Samsung H6400, J6200, Sony W705, Panasonic 630, stb...

    LG-nek tetszik a menüje, a rendszere, a médialejátszó képességei, és még valamennyire a kinézete is. A Samu H6400-nak jó képe van, de iszonyat randa azzal az átlátszó kerettel, meg a fényes talppal. J6200 már szebb egy fokkal. Sony-nak, Panának meg valamiért félek az okostévé rendszerétől.

    Keresek, keresek, de nem igazán találok normális teszteket a neten, ahol a fenti példányokat meg lehetne ismerni, vagy akár össze lehetne hasonlítani.

    A nappali elég sötét, és nem is túl nagy kiterjedésű. Kb. 2 méterről néznénk a TV-t, amin általában HD filmek, sorozatok, valamint HD/SD TV adások (nagyrészt NFL meccsek) mennének. Jól gondolom, hogy ilyen körülmények között a 40-43" az ideális méret, és megfelelőbb lenne a VA panel, ugye?

    Szeretnénk körültekintően dönteni, mert egy 100-150 ezres TV is elég nagy megerőltetés a családi kasszának.

    Köszi! :R

    VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT

Új hozzászólás Aktív témák