Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • meili

    tag

    Sziasztok!

    Tavaly év végén vásároltam egy Samsung 48H6400-as TV-t. Nagyon szeretem és nagyon meg vagyok vele elégedve, de van két dolog, amit nem tudok hova tenni:
    - Az első olyan, mintha automatikusan állítaná néha a fényerőt, ami nagyon zavar. Általában, ha fényesebb háttér kerül ki a kijelzőre, akkor leveszi a fényerőt, és ez a levett fényerő megmarad akkor is, ha sötétebb lesz később a háttér. Legtöbbször ez akkor szokott előfordulni, amikor HDMI-n keresztül rádugom a laptopot, hogy arról játsszak le filmet. Ilyenkor általában a Gmail vagy a Total Commander fehér háttere van először. Ekkor jelentősen lecsökkenti a fényerőt, olyan, mintha homályosabb is lenne. Amikor elindítom a filmet és kiteszem teljes képernyőre, akkor sem jön vissza a fényerő, hiába sötétebb a film. (De engem már az is zavar, hogy fehér háttér esetén csökkenti a fényerőt, nem csak az, hogy nem jön vissza később.) Ezt a funkciót le lehet valahogy tiltani?
    - A másik problémám hasonló, csak hanggal. Általában filmfüggő, de 5-20-as tartományban szoktuk hallgatni a 100-ból. Viszont amikor hangosítani szeretnék, nyomok párat a hangerő gombon felfelé, egy pillanatra hangosabb is, de utána egyből visszaveszi a hangerőt. Nem a kiírt hangerő erőssége csökken vissza, hanem csak maga a hangerő. Aztán ha tovább próbálom hangosítani, ugyan ez történik. Ez is lehet egy olyan opció a menüben, amit nem találtam meg?

    Köszönöm előre is a segítségeteket!

Új hozzászólás Aktív témák