Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • balikabo

    tag

    válasz #94529552 #29337 üzenetére

    volt szerencsém beszélni 2 használóval is és csak jókat mondtak róla, valamint elmentem Media-ba és ott megnézhettem működés közben, összehasonlíthattam többi márka többi típussal, az eladóval együtt egyértelműen ezt választom, ő is erre teszi a voksát úgy hogy ő először a 299 ezres samsungot mutatta(samsungos eladó volt) de mikor mutattam neki hogy neten ezt néztem ki rögtön rávágta hogy ez baromi jó tv és csak ajánlani tudja. Gondolhatod hogy pedig neki az lett vola az érdeke hogy a 299 es samut sózza rám nem a 260K-s LG-t. Szóval eddig 3 ember abból 2 használja és mind jókat mondott rá, + személyes tapasztalat is ez mellett szól. Lehet hogy az előttem szólók szerint az egy "hiteles" teszt oldal, de én inkább abban bízom amit én látok és hallok/tapasztalok. Ez mellett mi döntött részemről? Ez:

    -124 cm
    -3D
    -1000HZ UCI
    -IPS
    -2160i/1080i/2160p
    -HEVC Codec: 4K 60P, 4K 30P, 2K 60P

    Ezek mellett megnéztem temérdek videót és véleményt róla, de egyik sem írta azt hogy "legócskább, legbénább" hanem mind jó választásnak tartja(magánemberek feltöltött videói)
    Szóval engem meggyőzött:) Az hogy pár ember szerint meg szart veszek az legyen az ő gondjuk én meg majd élvezem a TV-met:)

    engem csak ez zavar: "A linkelt tesztoldal az egyik legelismertebb, leghitelesebb a világon.
    Sikerült kiválasztanod a létező legvacakabb, legpocsékabb tévék egyikét és nem hagyod magadat lebeszélni róla. :(((" mert ez nem igaz, a sok utánaolvasás után azt kell mondjam tévinformáció és vagy valamiért utálja az illető az LG-t vagy nemtudom de minden más oldal, teszt, fórum jókat mond róla.
    Biztos bennem van a hiba

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák