Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz medium84 #29211 üzenetére

    Én sem értem mit nem lehet érteni. MOST nem éri meg, talán jövőre, de ha te 1m-re ülsz a 4K-s tv-től, akkor nem mondok semmit, vedd meg, különben semmi értelme, de ez ugye egy vélemény, ha most veszek tv-t, 4 hónapja vettem, és jövőre olyan 4K-s tv lesz ami "übertutkerály" akkor eladom a mostani és veszek egy 4K-s tv-t. Ha meg most kell venni tv-t akkor inkább egy jobb minőségű Full HD-t érdemes, mert sokkal jobb lesz minden szempontból és még forrás is van hozzá bőven.

    (#29213) truebaba8
    A 4K-s tv-knek (azon kívül, hogy yt és tsai anyagait nézed, semmilyen film nem jelent meg 4K-n) nem sok értelme van, de még használható 4K-s lejátszó sincs, csak olyan ami felkonvertál. Sokkal jobban jársz ha 350e-ért veszel egy jóminőségű Full HD tv-t. Csak előnyöd származhat belőle és talán sokkal nagyobbat is vehetnél, a mozgásmegjelenítésről, a jobb feketeszintről meg ne is beszéjünk. Ami már jó !k-s tv talán a duplájába kerül, de annyit meg nem ér egy tv.

    [ Szerkesztve ]

    *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák