Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz #94529552 #29115 üzenetére

    Pedig úgy van. Azt egyáltalán nem tartom kizártnak, hogy van akit zavar az aktív de van akit meg a passzív.Aki valamit is ad a jó minőségre az sötétben tévézik, az aktív 3D-t meg sötétben kell nézni, nincs vibrálás. Amiket linkelgetsz, nem független vélemények hanem az LG promoterei által létrehozott cikk, hogy "bebizonyitsák", hogy az övék a jobb, ezt a helyén kell kezelni, értani kell a marketing nyelvét és nem bedőlni minden hülyeségnek. A passzív 3D is ugyanúgy ártalmas lehet gyerek számára, ahogy írtam, a térlátásukat zavarhatja meg.

    A passzív 3D felbontása (1920x540p)x2, az aktív felbontása (960x1080p)x2, na most akkor melyik a FullHD? Az aktív. A passzív 3D-t nem lehet nézni az ajánlott nézési távolságból, mert nem elektronika szabályozza a szemre jutó információt hanem a panelen elhelyezett filmréteg, ezáltal a fekete vízszintes csíkok látszódnak, ezért távolabbról nézve eltűnnek a csíkok viszont a részletesség is. Aktívnál ezt elekronika szabályozza ezért nem látni csíkozódást és az ajánlott nézési távolságból is részletgazdag élményt nyújt.
    Röviden ennyi a 3D-ről.

    *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák