Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz #94529552 #29112 üzenetére

    "…gyerekeknek nem ajánlott az aktív…"
    A 3D nem ajánlott egy bizonyos kor alatt, mert megzavarhatja a térlátást, független attól, hogy passzív vagy aktív. Nekem vannak gyerekeim, kipróbálták a passzív és az aktív 3D-t is, egyikkel sincs semmi bajuk.
    Az aktív 3D és a passzív 3D között az a legnagyobb különbség, hogy míg az aktív 3D-t az "ideálisnak" nevezett távolságból, teljes részletességében nézhetjük, addig a passzív 3D-t 2X akkora távolságból nézzük, ezáltal a felbontás részletessége elvész és természetesen nem láthatóak a vízszintes feket csíkok.
    Kinek mit tetszik teljesen szubjektív, a fekete (hiánya), kontraszt (alacsony) mind az IPS gyengéi, ezek nem szubjektív dolgok, hanem tények. A színhelyesség, a jó betekintési szög adott IPS esetén, de VA esetén is jelen van, csak annyi a "bibi", hogy sokkal több gyártó készit VA paneleket, ezáltal sokkal könnyebb észrevenni egy-egy hibát ami viszont nem általános.

    *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák