Hirdetés

ZTE Light Tab II – az Egyesült Királyságban is

A brit Clove már tavaly felvette kínálatába a ZTE mérsékelt árfekvésű, 3G modemmel szerelt héthüvelykes táblagépét, mely Hongkongban, Indonéziában és Spanyolországban már az év elején piacra került. Az Egyesült Királyságban várhatóan csak a jövő hónap elején debütáló Android 2.3 Gingerbread-alapú táblagép 1024x600 képpontos kapacitív multitouch érintőkijelzőt, 3,2 megapixeles hátoldali és VGA előlapi kamerát, GPS, WLAN és sztereó Bluetooth 2.1 modult, 14,4/5,76 megabites HSPA+ adatátviteli képességet, 1,4 GHz-es Qualcomm MSM8255 processzort, Adreno 205 grafikus gyorsítót, 512 MB RAM-ot, 4 GB belső tárhelyet, microSDHC bővítőhelyet, FM rádiót, valamint 7 órányi böngészési időt biztosító 3400 mAh kapacitású akkumulátort kapott. A 202x122x12,6 milliméteres és 389 grammos V9A Light Tab II kártyafüggetlen ára 235 angol font, azaz 81 000 forint körül alakul.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZTE

Előzmények

  • ZTE Tania - A Windows Phone 7 Blade-je

    Ki más gyártotta volna le a piac legolcsóbb Windows Phone 7-es készülékét, ha nem a ZTE? Terítéken a Tania, mely akár néptelefon is lehet.

  • Piacon a ZTE Tania

    Az Egyesült Királyságban az ingyen elvihető modellek között landolt a Mango-alapú ZTE Tania.

  • Vodafone Smart Tab 7 - királyfi

    A ZTE által gyártótt táblagépen Honeycomb fut, hardvere erős; a gép nem tökéletes, de árához képest elképesztően jó.

  • ZTE Arizona - árbajnok

    A ZTE Arizona jelenleg az egyik legolcsóbb androidos telefon. Megnéztük, milyen kompromisszumokra kényszerülünk a kedvező árért cserébe.

Hirdetés