Hirdetés

Hirdetés

2012. május 21., hétfő

(#1) Duliee

Duliee
(őstag)
LOGOUT blog

Ahh végre megérkezett a teszt is :) szuper, már csak a V881-es Blade kellene Magyarországra

Az a durva amikor még abban is helyesírási hiba van, amit kimásolnak....omg |Eladó HP EliteBook 8460p | Eladó Intel Pentium G620 / Sandy Bridge 1155 / Eladó Motorola Defy üveglap+keret

(#2) rudymester

rudymester
(senior tag)

Nem rossz, van valami infó arról, hogy a szolgáltatók felveszik a kínálatukba? Egy jó előfizetéses konstrukcióval akár még el is terjedhet.

Retrofaktor, a régi játékok tárhelye (bemutatók, végigjátszások) - retrofaktor.blog.hu - youtube.com/retrofaktor

(#3) fateless

fateless
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Simán el tudnám képzelni másodtelefonként még ha sajnálnám is pihenni küldeni a Nokiát az ingyenes navival.

Arról adhattok kin infót, hogy a Pirosék" felveszik-e kínálatba?

[ Szerkesztve ]

"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

(#4) crue

crue
(tag)

Borzasztó az a hatalmas Windows Phone felirat a hangszórónál.

(#5) Lenry

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

azért az a majdnem két évvel ezelőtti Blade az alig több, mint 1... :U

"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

(#6) kolosanyi

kolosanyi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én azért nem tartom olyan hű de jó vételnek. Ok, WP vonalon tényleg az, de ha más oprendszert is megnéz a vásárló, akkor ugyanilyen képességű hardverrel ott vannak az Xperiák, lesz rájuk ICS és a tárhely is értelmes méretűvé bővíthető. Ráadásul a kamera se ilyen trágya. Persze cserébe Android, nem WP, illetve kisebb a kijelző. Ennek ellenére én inkább választanám még azt, mint ezt.

A lepényhal megy előre, a remény hal meg utoljára.

(#7) fateless válasza Lenry (#5) üzenetére

fateless
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Miért, 2010 decemberében volt a teszt, az már két év 2012-höz képest, nem? ;]

kolosanyi:
Igaz, de aki nem Androidot akar, annak ez jó/olcsó választás

[ Szerkesztve ]

"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

(#8) Steven

Steven
(őstag)

reméljük lesz fehér ebből...

Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile

(#9) Blyan

Blyan
(PH! kedvence)

Biztos bekerül a szolgáltatókhoz (már amelyikhez), szerintem függetlenül nem is nagyon árulják.

"Do you know who I am?" http://youtu.be/Sv5iEK-IEzw - HTC Trophy 7 (gamertag Blyannn)

(#10) HaZse

HaZse
(fanatikus tag)

Ha mango-val van felvértezve a Tania, akkor miért nem úgy van róla kép készítve?

Press PLAY on tape. - privátra ILLIK válaszolni - Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=hazse

(#11) fricz19

fricz19
(senior tag)
LOGOUT blog

Juj az a felirat, nagyon undorító

(#12) tjb007

tjb007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Aki olcsón szeretne magának WP7 -es telefont venni az inkább vegyen egy HTC HD2 -t. Kipróbálja, ha nem tetszik akkor meg felrak mást.
Ez a Tania nagyon vegyesre sikerült, olyan tipikus ZTE, legyen benne valami jó de azért csesszük is el valamivel.

http://bit.ly/SoCkisokos Friss hírek,újdonságok: http://bit.ly/tjb007

(#13) Blyan válasza HaZse (#10) üzenetére

Blyan
(PH! kedvence)

Ez alatt mit értesz pontosan?

(#12) tjb007

Szvsz a HD2 csak tényleg próba szintjén éri meg, hosszabb távon csak baj lenne vele.

[ Szerkesztve ]

"Do you know who I am?" http://youtu.be/Sv5iEK-IEzw - HTC Trophy 7 (gamertag Blyannn)

(#14) amanoba

amanoba
(őstag)
LOGOUT blog

Ilyen ár mellett is túl sok a kompromisszum, amit meg kell kötni, lehet jobban járna az ember egy használt wp7-el.

Pedig maga a telefon tetszik, az elgondolás is, de a hangminőségen és a tárhelyen lehet csak ennyit spórolni?

[ Szerkesztve ]

Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche

(#15) SkyLaci válasza kolosanyi (#6) üzenetére

SkyLaci
(senior tag)

ugyan ez, ugyan ennyiért androiddal és microSD bövíthetőséggel jobb lenne.

2 GB ingyen tárhely: http://db.tt/dmt91r8W

(#16) kicsee válasza tjb007 (#12) üzenetére

kicsee
(tag)

olcsón?

Újonnan 103k Ft
Vaterán használtan a legolcsóbb jó 60k Ft
Ez minden csak nem olcsó.... mondjuk nyilván mondom ezt úgy, hogy az olcsó a relatív fogalom :)

(#17) gaborbp

gaborbp
(kvázi-tag)

Ezen is a naccerű Bing térkép van ami nem találja meg az ékezetes város neveket magyarországon? ;]

(#18) tjb007 válasza kicsee (#16) üzenetére

tjb007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az az olcsó "olcsó" akart lenni.
50.000 forintért már lehet kapni használtan normális példányt amire azt raksz amihez csak kedved van. Nem tökéletes de még mindig jobb választás lehet egyesek számára mint ez.

(#19) Duliee válasza tjb007 (#12) üzenetére

Duliee
(őstag)
LOGOUT blog

Valószínűleg ha mindenből a legjobbat rakná bele a gyártó, akkor azt csúcskészüléknek hívnák.
Szerintem jelenleg pont volt igény egy ilyen telefonra, mivel a WP7 kezelése nem egy ördöngösség( főképp ha jobban összemosódik a felület az asztalival).

50-60-ért meg elég jutányos ez a hardver. Skate alatta Androiddal gyengébb hardverrel. ZTE V881 ( Blade utód), kb ugyanezzel a hardverrel még nem kapható de az is kb 50-60körül, vagy alatta.

Nem lepődnék meg, ha kiderülne, hogy a ZTE Tania jön majd Androiddal is, mondjuk Skate 2 néven, vagy esetleg moddingolható lesz a Tania, mint a HD2 :C

Az a durva amikor még abban is helyesírási hiba van, amit kimásolnak....omg |Eladó HP EliteBook 8460p | Eladó Intel Pentium G620 / Sandy Bridge 1155 / Eladó Motorola Defy üveglap+keret

(#20) zaskar

zaskar
(tag)

Ott hogy 4 Gb, és nem bővíthető, majdnem abbahagytam az olvasást. Ez valami vicc?

(#21) Recon666

Recon666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem rosz. :K

“A számítógépek nem intelligensek, csak azt hiszik.” ///PC-Style.hu///

(#22) Borote

Borote
(őstag)

A WP7 tulajokat kérdezem, ez a 4GB mire elég? Mennyit foglal ebből el az oprendszer és mennyi marad a programok telepítésére? :) Illetve mekkora helyet foglalnak el az átlag programok?
Mert én pl nem szoktam tonnányi zenét, meg adatot tárolni a telefonomon, akinek nincs akkora igénye, még elég is lehet, mint pl nekem :)

(#23) woland_y2k válasza Borote (#22) üzenetére

woland_y2k
(PH! nagyúr)

kb. ket es fel giga marad a hasznalhato terulet. itt 2,9GB-ot irnak. a programok meg 1 megatol (pl. egy sima rss reader) sok szaz megaig terjednek, de azok mar a komolyabb jatekok.

[ Szerkesztve ]

"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt." l www.betateam.hu l

(#24) kolosanyi válasza kicsee (#16) üzenetére

kolosanyi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Most nagyon meglepődtem, hogy lehet még újonnan kapni. Pláne ilyen marha drágán...

(#18) tjb007
Mondjuk a legtöbb usernek fogalma sincs arról, hogy hogyan tegyen fel akármit is a telefonra. Ez már csak annak alternatíva, aki nem tud dönteni WP és droid közül, és ezen felhasználóknak is csak kis hányadára vonatkozik ez.

(#25) Apika

Apika
(PH! addikt)

A kártyás ára rendjén is van, de az a 4GB soványka...

(#26) woland_y2k válasza zaskar (#20) üzenetére

woland_y2k
(PH! nagyúr)

nem vicc, ha a user tisztaban van a sajat igenyeivel. boven eleg ez egy atlegfelhasznalonak, aki nem telepit x szaz programot a telefonjara, vagy nem hordja magaval az osszes csaladi fotojat (mellesleg arra ott van a skydrive), meg sok giganyi zenet. nyilvan akinek erre szuksege van, az nem ezt fogja valasztani.

"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt." l www.betateam.hu l

(#27) Napfénysüti válasza Borote (#22) üzenetére

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nekem Trophy-n a 7,2Gb rendelkezésre álló helyből még 3,4 szabad. Szóval talán elég is lenne a 4Gb.
Egyébként korrekt telefonnak tűnik az árát figyelembe véve. Talán pont a tárhely az ami egyeseknek sovány lehet de akinek nem kell több annak megérheti erre beruháznia. :K

New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

(#28) Inarus válasza tjb007 (#18) üzenetére

Inarus
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Egyesek számára, akik szeretnek kísérletezni és nem fontos, hogy a készülék új legyen.

myPhone tesztek a Logout oldalamon, kattints át! :) - Xbox Live gamertag: papaiprUK

(#29) Retekegér

Retekegér
(PH! addikt)

Inkább vennék egy első generációs WP7 készüléket használtan.

<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>

(#30) tjb007 válasza Duliee (#19) üzenetére

tjb007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A normális hangminőséghez nem kell csúcskategóriásnak lenni (bár lehet, hogy ez csak egyedi hiba) :)
Nem feltétlen kell bele IPS kijelző meg 64GB ROM de 8GB alap kéne, hogy legyen bár biztosan van akinek valószínűleg a 4GB is elég lesz.

(#24) kolosanyi & (#28) Inarus

Senki sem mondta, hogy annak is ajánlott aki ma látott okostelefont életében először.

[ Szerkesztve ]

(#31) Inarus válasza Retekegér (#29) üzenetére

Inarus
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Sajnos az újonnan már nem olyan egyszerű eset. :(

Nem kell feltétlen kezdőnek lenni ahhoz, hogy egy ilyenre voksoljon az ember egy használt és hákolást igénylővel szemben. :)

[ Szerkesztve ]

myPhone tesztek a Logout oldalamon, kattints át! :) - Xbox Live gamertag: papaiprUK

(#32) hemaka

hemaka
(PH! kedvence)

Akinek alap wp7-es telefon kell olcsón, annak jó lesz bőven. :)

„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

(#33) Brutális eb

Brutális eb
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Retek.
4Gb????
És ha nincs otthon számítógép,hogy a francba rakok rá zenét?

Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.

(#34) retina

retina
(kvázi-tag)

tetszik!Nagy jövő elött áll a ZTE szerintem!

(#35) Blyan válasza Brutális eb (#33) üzenetére

Blyan
(PH! kedvence)

Hess Blöki. :)

(#36) Gl4diator

Gl4diator
(kvázi-tag)

Bumfordi, nem tetszik a külseje.

(#37) manchester85

manchester85
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez a telefon a legjobb példa arra, hogy mi a bajom a WP7-tel.

Egy olcsó WP7-es telefon egyszerűen nem lehet rossz, viszont ugyanígy egy drága pedig nem lehet annyira jó. Oké, kamera, anyaghasználat nem az igazi, de a tárhelyet online ki lehet váltani, alkalmazásokra bőven elég a 4 giga (Főleg a market miatt. :DDD ).

Kézbe veszel egy Lumiát, és egyszerűen nem találod a szempontokat, amiért megérne közel 3x annyi pénzt a Nokia modellje. Sebesség és UI. Ez a két legfontosabb dolog, ami szerintem az árat meghatározhatná, legalábbis nálam. Ha itt alig van eltérés, akkor nálam máris felejtős a csúcskategória.

Egyébként a telefon összességében musthave annak, aki erre vágyik.

IPad 2 16GB white, iPhone 4 8GB black

(#38) giorgio válasza Brutális eb (#33) üzenetére

giorgio
(tag)

teljesen reális élethelyzet, hogy egy okostelefon felhasználónak nincs otthon számítógépe :)

punks not read

(#39) Remusz911 válasza Gl4diator (#36) üzenetére

Remusz911
(őstag)

így se?

SGS "Smúsz lájk Jagger" receptem: gyári JW5, Semaphore 2.74 : 1200mhz overclock, gov smartassv2, simple I/O, low mem killer: 32mb, SD Card Read ahead 256-64kB, Ext+Journaling OFF(Tonyk írása 1.hsz), launcher pro+M22-3D ikon pakk xD

(#40) Apika

Apika
(PH! addikt)

Jó ez a SkyDrive tárhely, de ha én nem akarok nagy internetes adatforgalmat, akkor büntetés...

(#41) kolosanyi válasza Brutális eb (#33) üzenetére

kolosanyi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Alapból hogy raksz zenét egy telefonra ha nincs számítógép? :D
Jó Androidon meg Symbianon simán torrentezel (a többiről még nem hallottam, hogy lehetne, de nem hiszem, hogy iOS-en, meg WP-n lehet).
szerk.: Facepalm... Bakker az online zeneboltok

[ Szerkesztve ]

(#42) Napfénysüti válasza giorgio (#38) üzenetére

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Lehet ő eladta a gépét hogy vehessen egy okostelefont. :DDD

New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

(#43) Inarus válasza Brutális eb (#33) üzenetére

Inarus
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Zune Market. :DDD

Ja, hogy Magyarországon magyar LiveID-vel? Számítógép nélkül sehogy.
Igen, tudjuk, Androidra a netről is letölthetsz zenét, sőt, torrentezni is lehet. :U

(#44) Gl4diator válasza Remusz911 (#39) üzenetére

Gl4diator
(kvázi-tag)

Fehérben már tényleg jobb valamivel, mintha slankítaná
:)

[ Szerkesztve ]

(#45) apóka

apóka
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

50-60k-s áron nem reális elvárás, hogy renben legyen a hang....vagy csak én akarom telefonálásra használni, engem ez a dolog borzasztóan zavarna :U

HNS-Szakáll / Ha sürgős valami, írjál privit vagy a hirdetésben lévő számon hívjál .....mail ritkán nézem! Piros pontot sikeres üzlet esetén adok, de én nem kérek, köszönöm a megértésed!

(#46) DS39

DS39
(fanatikus tag)

külsőre így feketén semmi extra, de fehérben egész elegáns, nekem tetszik, ha tényleg ennyiért fogják adni, akkor nagyon megéri az árát (a 4gb-os belső nem bővíthető memó ellenére)

(#47) BossBoss válasza Apika (#40) üzenetére

BossBoss
(senior tag)

Főleg úgy, hogy skydrive gyönyörűen működik mondjuk iOS-en is...

(#48) Oppenheimer

Oppenheimer
(őstag)

Nekem a 8GB is kevés az Omnián... 1,6GB szabad helyem van, ebből a képek es videók foglalnak kb 90 megát, a többit pedig a 427 zeneszám és appok. Hogyha pár sorozatepizódot rátennék betelne a memória és nem maradna helyem fényképezni se...

Delicious Mango is delicious

(#49) Blyan válasza Oppenheimer (#48) üzenetére

Blyan
(PH! kedvence)

Valszeg kevésbé power usernek érné meg a készülék, pl anyukák, apukák.
Kérdés, hogy a 4,3"-os kijelzőméret nekik mennyire jön be.

(#50) catroot válasza gaborbp (#17) üzenetére

catroot
(őstag)

Sőt, még utcákat, sem. ;]

"My brain hurts!"

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.